Διεθνή

Νεκρή σε τροχαίο 26χρονη τραγουδίστρια

Νεκρή σε τροχαίο 26χρονη τραγουδίστρια
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από τον θάνατο της 26χρονης τραγουδίστριας.

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση πως η μόλις 26 ετών τραγουδίστρια, Haley Smith, η οποία είχε συμμετάσχει στο μουσικό talent show American Idol, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα της, το περασμένο Σάββατο στο Maine. Η Haley Smith έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία στο σημείο.

Σύμφωνα με το TMZ, οι γονείς της πιστεύουν ότι ίσως ένα ελάφι να προκάλεσε το δυστύχημα, ενώ αναφέρουν πως αμφιβάλλουν ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Η Haley Smith ήταν μόλις 18 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 11η σεζόν του American Idol το 2012, εντυπωσιάζοντας τους κριτές Jennifer Lopez και Steve Tyler. Η ίδια αν και πέρασε στις πρώτες auditions, κόπηκε στην επόμενη διαδικασία

Το American Idol μπορεί κάποιος να πει ότι αποδεικνύετυαι καταραμένο καθώς από την πρώτη χρονολογία μετάδοσής του το 2002 έξι από τους διαγωνιζομένους του χουν πεθάνει, όπως ο Michael Johns, ο Rickey Smith και η Leah LaBelle. Η Leah LaBelle σκοτώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 σε ηλικία 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον σύντροφό της. Είχε συμμετάσχει στην τρίτη σεζόν του παιχνιδιού και ήταν φιναλίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments