Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης: Στηρίζει το μπάσκετ και το βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης: Στηρίζει το μπάσκετ και το βόλεϊ του ΠΑΟΚ
Τα διαρκείας του για τα τμήματα του μπάσκετ και του βόλεϊ του ΠΑΟΚ προμηθεύτηκε ο Γιώργος Σαββίδης.

Γιώργος Σαββίδης: Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικεφάλου, στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του συλλόγου. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια διαρκείας του για τη σεζόν 2019-2020.

Ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε εχθές Πέμπτη να προμηθευτεί αμέσως το διαρκείας για το τμήμα βόλεϊ του για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και το γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο Instagram:

Λίγο αργότερα ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, έδειξε τη στήριξη του και προς το τμήμα του ανδρικού μπάσκετ, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και στο μπάσκετ του συλλόγου. Όπως και με το διαρκείας στο βόλεϊ, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ανάρτηση στο instagram, κάνοντας tag τον λογαριασμό της ΚΑΕ στο Instagram.

Γιώργος Σαββίδης: Το σχόλιό του για τη νέα ήττα της Εθνικής ποδοσφαίρου

Η Ελλάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020 παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε στο Τάμπερε από την Φινλανδία με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και μέλος του ασπρόμαυρου Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία τόνισε ότι για την πολύ κακή εικόνα της Εθνικής φταίει ο… Αναστασιάδης!

Δείτε την ανάρτησή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments