Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: “Πληρώνουμε το λάθος με τη Βραζιλία”

Κώστας Σλούκας: “Πληρώνουμε το λάθος με τη Βραζιλία”
Κώστας Σλούκας: Για την ήττα από τη Βραζιλία, αλλά και για τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά στην Εθνική, μίλησε ο 29χρονος γκαρντ.

Κώστας Σλούκας: Ο 29χρονος γκαρντ δεν δίστασε να φέρει στην… κουβέντα τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής στο ματς της πρώτης φάσης με τη Βραζιλία, όταν χάθηκε ένα παιχνίδι στο οποίο η “γαλανόλευκη” ήταν μπροστά με 17 πόντους και στη συνέχεια ηττήθηκε. “Πληρώνουμε το λάθος με τη Βραζιλία. Πετάξαμε 17 πόντους διαφοράς εύκολα”, σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ ο Σλούκας, μετά την ήττα από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε τα εξής:«Χάσαμε κάποια σουτ στην επίθεση. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά, τους κρατήσαμε χαμηλά. Τώρα έχουμε τον τελικό με την Τσεχία σε δύο μέρες. Σε πρώτη φάση δεν κοιτάμε τους 12 πόντους διαφορά. Κοιτάμε φάση – φάση να πάρουμε την νίκη. Πληρώνουμε το λάθος με τη Βραζιλία. Πετάξαμε 17π. διαφοράς εύκολα. Η άμυνά μας είναι πάντα το κλειδί, μας δίνει εύκολα καλάθια. Όμως, θα πρέπει να προσέξουμε και στην επίθεση. Πάμε φάση – φάση, αρχικά για την νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό”.

Προανήγγειλε… Σλούκα – Καλάθη ο Σκουρτόπουλος στον “τελικό”

“Είναι άλλο παιχνίδι. Μετά το κακό αποτέλεσμα τη Βραζιλίας, για εμάς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αλλά όχι και τόσο δύσκολη. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο, αλλά εφικτό. Να μοιράσουμε τις μπάλες πιο σωστά και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε Το δίδυμο Καλάθη-Σλούκα θα το δούμε πιο πολύ στο παρκέ, γιατί θα είναι ευρωπαϊκό ματς και σε αυτό τον τομέα έχουμε το πάνω χέρι”, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τις ΗΠΑ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments