Αθλητισμός

Γκρεγκ Πόποβιτς: “Ήμασταν συνεχώς κοντά στον Γιάννη”

Γκρεγκ Πόποβιτς: “Ήμασταν συνεχώς κοντά στον Γιάννη”
Γκρεγκ Πόποβιτς: Ο κόουτς της ομάδας των ΗΠΑ αναφέρθηκε στο σχέδιο αναχαίτισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γκρεγκ Πόποβιτς: Κατάφερε να παρουσιάσει την πιο… ευρωπαϊκή version της Team USA. Οι 69 πόντοι ενεργητικό, σίγουρα δεν θυμίζουν σε τίποτα τα ματς των προηγούμενων ομάδων των ΗΠΑ, ωστόσο για τον Γκρεγκ Πόποβιτς, σημασία είχε το αποτέλεσμα, απέναντι στην Ελλάδα, το οποίο εν πολλοίς, περνούσε από την επιτυχημένη αντιμετώπιση του σταρ της “γαλανόλευκης”, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Πόποβιτς τόνισε ότι η ομάδα του έκανε αυτό που έπρεπε, μένοντας… κολλημένη στον Γιάννη, ο οποίος σημείωσε μεν double double, αλλά φαινόταν… απελπιστικά μόνος του στην επίθεση.

“Παίξαμε κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα, καλά προπονημένη. Αυτό το ματς μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος μας”, ανέφερε αρχικά ο Coach Pop, συνεχίζοντας με ατάκα για τον Αντετοκούνμπο: “Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να τα κάνει όλα, είναι μία δύναμη στο παρκέ. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν συνεχώς κοντά του”.

Όσο για το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε την Ελλάδα στους 53 πόντους, ο Πόποβιτς τόνισε: “Η άμυνα είναι πιο μπροστά από την επίθεση, αλλά αυτό είναι λογικό για 12 παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί. Όσο προχωράμε, θα βελτιωνόμαστε και σε αυτό το κομμάτι”.

Η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση του Γκρεγκ Πόποβιτς έγινε πριν από το τζάμπολ του ματς. Συγκεκριμένα, στη media day για το σημερινό παιχνίδι, ο 70χρονος προπονητής ανακάλεσε στη μνήμη του τις εξόδους του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίον εκτιμά απεριόριστα.

Μάλιστα, θυμήθηκε και το τι… περιελάμβανε το μενού των γευμάτων τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά το… χταπόδι και τη ρετσίνα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments