Lifestyle

Παντελής Παντελίδης: Το ποστάρισμα της Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο και την κριτική που δέχεται

Παντελής Παντελίδης: Το ποστάρισμα της Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο και την κριτική που δέχεται
Παντελής Παντελίδης: Ξέσπασμα από τη Μίνα Αρναούτη, η οποία ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το αμάξι στο οποίο επέβαινε μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη ήταν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητο το οποίο ανετράπη στην παραλιακή, οδηγώντας στον άδικο χαμό του Έλληνα τραγουδιστή. Η ίδια, τρία χρόνια μετά το μοιραίο συμβάν, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσω instagram, ξεσπώντας για τον τρόπο τον οποίον την έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη, ανέφερε τα εξής στο ποστάρισμά της: «Στέκομαι χωρίς δεκανίκια. Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει την ψυχή μου η παρουσία του, δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά. Αν ήταν έτσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό, θα είχα ένα αμάξι κι ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στο ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!

Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται – όπως κι εγώ – να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη, αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα. Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις, ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές»

Δύο ημέρες νωρίτερα, είχε αναφερθεί ξανά στο περιστατικό:  «Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά; Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών). Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments