Ελλάδα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Το συγκινητικό αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (vid)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Το συγκινητικό αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (vid)
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, ο γνωστός ηθοποιός.

Με το τραγούδι «Να δεις τι σου ‘χω για μετά» αποχαιρέτησε στο facebook ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τον αγαπημένο του συνάδελφο και καλό του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019.

«Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε!!! Να ‘χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων!!! Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν!!! Καλή αντάμωση ρεεε!!!», έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη λεζάντα που συνόδευε το τραγούδι.

Το «Να δεις τι σου ‘χω για μετά» είναι τραγούδι σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους Μιχάλη Γκανά, που τραγούδησαν μαζί Μαχαιρίτσας – Παπακωνσταντίνου στο δίσκο «Ρίξε κόκκινο στη νύχτα», του 1993.

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει το μήνυμα της στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – “Άντε τώρα ξύπνα, φτάνει”

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου θέλησε να αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε πρόωρα σήμερα από τη ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός μη μπορώντας να αποδεχτεί τον χαμό του έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Λαυρέντη μου αυτή η είδηση δεν παλεύεται. Απλά δε γίνεται! Αρνούμαι. Άντε τώρα ξύπνα. Φτάνει».

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανακοίνωσή της στο Facebook.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments