Lifestyle

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Οι διακοπές του Γιώργου Μαυρίδη με σκάφος

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Οι διακοπές του Γιώργου Μαυρίδη με σκάφος
Παρέα με έναν φίλο του και τη σκυλίτσα του Μόλυ βρέθηκαν στη Σκιάθο για διακοπές πριν από λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης το περσινό καλοκαίρι έζησε έναν φλογερό αλλά σύντομο έρωτα με την παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη. Φέτος επέλεξε να είναι μόνος του παρέα με λιγοστούς φίλους του και την αγαπημένη σκυλίτσα Μόλυ.  Όλοι μαζί πέρασαν τις διακοπές τους ξεκινώντας από τη Χαλκιδική και φθάνοντας με ένα φουσκωτό μέχρι τη Σκιάθο. Αφού πέρασε για λίγο και από τις παραλίες της βορειοανατολικής Εύβοιας ο Γιώργος Μαυρίδης κατέληξε στο νησί του Παπαδιαμάντη για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο 40χρονος tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό του Pagenews την ώρα που ήταν μαζί με ένα φίλο του και προσπαθούσαν να κατευθυνθούν προς την παραλία Κουκουναρίες με το σκάφος Captain Cook.

Υιοθέτησε το σκυλί που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Ξάνθη

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και συχνά μέσα από δράσεις που διοργανώνει παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων, υιοθέτησε την Παλόμα τη σκυλίτσα που είχε κακοποιηθεί. Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει viral στα social media η είδηση ότι μία σκυλίτσα στην Ξάνθη είχε κακοποιηθεί βάναυσα. Με κομμένα αυτιά και πόδια και με πολλές μαχαιριές στο σώμα της, η Παλόμα, όπως τη φωνάζουν, άντεξε και χάρη στη γρήγορη αντίδραση των φιλοζωικών σωματείων, διακομίσθηκε στο κτηνιατρείο, όπου και νοσηλεύεται.

Από την πρώτη στιγμή έγινε κοινοποίηση στα social media για όποιον θέλει να την υιοθετήσει και ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε ταχύτατα στο κάλεσμα. Ο Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να μαθευτεί ότι υιοθέτησε την Παλόμα, αλλά επειδή ακολούθησαν διάφορες θεωρίες για τους ανθρώπους που το φροντίζουν, αναγκάστηκε να μιλήσει.

«Έχουν κάνει απίστευτα πράγματα αυτοί οι άνθρωποι για να είναι καλά το ζωντανό. Δεν είχε νόημα να μαθευτεί ότι υιοθέτησα το ζωντανό. Δεν ήταν το θέμα να γίνει είδηση ή να πάρω κάποιο μπράβο. Το θέμα ήταν να σωθεί το ζωντανό. Οπότε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το σκυλί θα ζήσει, δεν είχε νόημα να πούμε κάτι. Συγγνώμη που αναγκάζομαι να κάνω αυτό το πράγμα. Κάποιες φορές είναι πέρα από τις δυνάμεις μας το τι θα κάνουμε και τι λέμε. Ας είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι. Μπορεί να μας βοηθήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments