Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9/9/19.

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9/9/19.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία οι προσπάθειές σας να χειριστείτε κάποιες δυσχερείς καταστάσεις τον τελευταίο καιρό. Πλέον η ατμόσφαιρα αλλάζει και η θεά της τύχης τάσσεται στο πλευρό σας!

Θα νιώσετε να παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας, για να της δώσετε την πορεία που λαχταράτε. Όλοι οι τομείς θα αρχίσουν να παίρνουν αίσια τροπή, αρκεί να ξέρετε πού ακριβώς θέλετε να πάτε και να είστε βέβαιοι για τις αποφάσεις και τις δράσεις σας!

Ταύρος

Η εβδομάδα σας ανοίγει με αποφασιστικότητα και δημιουργική διάθεση, αγαπητοί Ταύροι! Οπλισμένοι θα θάρρος, θα τολμήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές αλλά και να δοκιμάσετε κάποιες καινοτόμες ιδέες σας.

Όχι μόνο θα διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, θα αποβάλετε κάθε αρνητική σκέψη που σας εμποδίζει να σημειώσετε πρόοδο.

Η ηθική ικανοποίηση που θα πάρετε από την επιτυχία, θα είναι το έναυσμα για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με εντελώς διαφορετική οπτική, αγαπητοί Δίδυμοι! Νιώθετε ότι η διαύγειά σας είναι οξυμένη, κάτι που σας επιτρέπει να στραφείτε στη θετική δυναμική των καταστάσεων. Με τόση πνευματική και σωματική δύναμη, έχετε όλα τα φόντα να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες σας. Αυτή η συγκυρία θα σας ωθήσει να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και φροντίστε να κάνετε τακτά διαλείμματα για να μην εξουθενώνεστε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην βιαστείτε να διαμορφώσετε άποψη για πρόσωπα και πράγματα στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Η ένταση που επικρατεί στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Χρειάζεστε χρόνο για να μελετάτε τα δεδομένα σας, για να αποφεύγετε λάθη και αβλεψίες. Προσεγγίστε όλους τους τομείς της ζωής σας με μέτρο και σύνεση, ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας. Ίσως να έχετε μια τάση να κάνετε αχρείαστες δαπάνες και να μην αξιοποιείτε παραγωγικά τις πηγές σας!

Λέων

Η πίεση που νιώθετε να οικοδομείται γύρω σας τον τελευταίο καιρό σας μπερδεύει, αγαπητοί Λέοντες! Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή αναστάτωση όσο αφορά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την υπομονή και τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα έντασης. Είναι βέβαιο ότι μετά θα κάνετε μια καινούργια αρχή, γιατί θα έχετε γίνει πιο δυνατοί και ώριμοι!

Παρθένος

Η οικογένειά σας θα μονοπωλήσει την προσοχή και τη σκέψη σας στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι. Ξέρετε ότι κάποια άτομα του στενού σας περιβάλλοντος έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη. Γι’ αυτό πρέπει να αφιερώσετε εκεί το περισσότερο μέρος του χρόνου σας. Ακούστε με προσοχή όσα τους ταλαιπωρούν και αξιοποιήστε την ρεαλιστική σκέψη σας για να δώσετε πρακτικές συμβουλές. Αργότερα ενδείκνυται να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε!

Ζυγός

Κάποια εργασιακά προβλήματα θα πρωταγωνιστήσουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί. Έχετε πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πρέπει να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Φροντίστε να μην ενδώσετε σε κανέναν αρνητισμό, γιατί θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Ωστόσο, οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας προβλέπεται να κυλήσουν αίσια και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς σας!

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτά θα είναι τα εργαλεία σας για να πάρετε και πάλι τα ηνία της ζωής σας. Η καλή σας πορεία θα κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων των ανθρώπων στο περιβάλλον σας. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τώρα να πάρετε ρίσκα και διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

Τοξότης

Το σύμπαν είναι ταγμένο στην ευνοϊκή έκβαση κάθε εγχειρήματός σας, αγαπητοί Τοξότες! Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας είναι η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε, ακόμα και σε στόχους ή φιλοδοξίες που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην ενδώσετε σε κανέναν αρνητισμό, γιατί έχετε όλα τα φόντα να οργανωθείτε άρτια για να χειριστείτε την κάθε πρόκληση άμεσα. Έχετε μάθει πλέον ότι δεν πρέπει να αφήνετε εκκρεμότητες στην πορεία σας, γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

Αιγόκερως

Η ομαλή ροή των πραγμάτων σας γεμίζει αισιοδοξία και όνειρα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πλέον μπορείτε να κοιτάζετε το μέλλον σας με αποφασιστικότητα και φιλόδοξη διάθεση. Αυτή την περίοδο που τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τα όνειρά σας!

Υδροχόος

Τα πάντα αρχίζουν να παίρνουν την αίσια τροπή που λαχταρούσατε, αγαπητοί Υδροχόοι! Η έναρξη της νέας εβδομάδας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ακόμα και των πιο φιλόδοξων ονείρων σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να κάνετε τολμηρά άλματα προς το μέλλον. Η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη, γι’ αυτό φροντίστε να διευρύνετε κάπως και το σκεπτικό σας. Κάθε συζήτηση ή συμβουλή για την καριέρα σας, μπορεί να αποτελεί ένα επιπλέον θετικό βήμα στην αίσια διαδρομή σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, νιώθετε μια μικρή απογοήτευση γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε. Δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένος ο κόπος που έχετε καταβάλει εδώ και αρκετό καιρό. Το μόνο που χρειάζεστε στην αρχή της νέας εβδομάδας, είναι να αναθεωρήσετε κάποια σημεία στη στρατηγική σας. Μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα τωρινά εμπόδια, να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments