Τεχνολογία

Apple: Τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone και οι τσουχτερές τιμές τους

Apple: Τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone και οι τσουχτερές τιμές τους
Apple: Οι τιμές των νέων iPhone παραμένουν στα ύψη, καθώς αναμένεται να ξεκινούν από 900 ευρώ και το Max από 996 ευρώ.

Apple: Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Apple είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά τα νέα της iphone. Φέτος η εταιρεία λανσάρει τρεις συσκευές που θα διαδεχθούν τα iPhone Xs, Xs Max και XR, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις στην οθόνη (5,8/6,5 και 6,1 ίντσες αντίστοιχα). Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τα νέα κινητά τηλέφωνα θα συνοδευτούν και από τη Series 5 των Apple Watch. Πληροφορίες πάντως θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε νέα μοντέλο με κεραμικό σασί αλλά και εκδόσεις με «σκελετό» από τιτάνιο. Θεωρείται πάντως σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν νέα Apple Watch bands.

Η εξέλιξη στις κάμερες

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται κατά καιρούς αναφέρουν ότι οι διάδοχοι των Xs και Xs Max θα έχουν για πρώτη φορά σύστημα τριπλής οπίσθιας κάμερας με την “Pro” έκδοσή να διαθέτει ευρυγώνιο φακό, τηλεφακό και ultra wide angle φακό.  Αναβαθμισμένος αναμένεται να είναι και ο εμπρόσθιος φακός, με την ανάλυση να σκαρφαλώνει από τα 7 στα 12 Megapixel, με δυνατότητα μαγνητοσκόπησης σε αργή κίνηση και για την εμπρόσθια κάμερα.

Πως θα ονομάζονται

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  θα ονομαστούν iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Το χαρακτηριστικό «Pro» δίνεται από την Apple, κατά παράδοση, σε όλα τα κορυφαία προϊόντα της. Αλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στο νέο smartphone θα δοθεί το όνομα 11 Max.

Αμφίδρομη φόρτιση

Οι νέες συσκευές θα υποστηρίζουν αμφίδρομη φόρτιση που σημαίνει ότι οι κάτοχοι Airpods 2 θα μπορούν να φορτίζουν τα ακουστικά τους εξ επαφής, στην οπίσθια πλευρά των νέων κινητών. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, το πιθανότερο είναι να δούμε και μία σημαντική αύξηση στην χωρητικότητα της μπαταρίας (10% – 25%).

Που θα κυμανθούν οι τιμές

«Τσιμπημένες» θα παραμείνουν οι τιμές των νέων iPhone, καθώς αναμένεται να ξεκινούν από 900 ευρώ και το Max από 996 ευρώ. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται αύξηση των τιμών στην αγορά των smartphones και αναμένεται, λοιπόν, από την Apple, τη Samsung και τις άλλες εταιρείες να διατηρούν αλλά και να αυξάνουν τις ήδη υψηλές τιμές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments