Αθλητισμός

Έρικ Μοράν: Έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι να φύγει

Έρικ Μοράν: Έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι να φύγει
Έρικ Μοράν: Ο Ισπανός προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά δεν αναμένεται να λάβει χρόνο συμμετοχής.

Έρικ Μοράν: Ο Νίκος Κωστένογλου έμεινε στον πάγκο της Ένωσης και αρκετοί παίκτες έχουν πάρει ξανά ευκαιρίες, που δεν είχαν με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Βασιλαντωνόπουλος που με τον Πορτογάλο ήταν στους παίκτες προς αποχώρηση, αναμένεται να βοηθήσει την ΑΕΚ στο ροτέισον, καθώς ο Έλληνας προπονητής της Ένωσης τον πιστεύει.

Τέτοια περίπτωση δεν είναι όμως ο Έρικ Μοράν. Παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι για να παραχωρηθεί ο Ισπανός, καμία από τις προσφορές που έφτασαν στα γραφεία της Ένωσης δεν άφησε ικανοποιημένη την ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή. Έτσι ο Μοράν (ξέ)μεινε στον ρόστερ της Ένωσης.

Ο Ισπανός μπορεί να προπονείται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, από τη στιγμή που δεν αποχώρησε, όμως μοιάζει απίθανο να αξιοποιηθεί από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βρει μία άκρη με τον παίκτη. Ο Ιλια Ίβιτς θα προσπαθήσει μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να έχει βρει ομάδα για τον Ισπανό, καθώς το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι στα πλάνα της ομάδας.

ΑΕΚ: Δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή

Στο εξωτερικό συνεχίζουν να μπλέκουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικές υποθέσεις με τελευταία αυτή του Τίνο Σβεν Σούσιτς που ΜΜΕ από την Βοσνία παρουσιάζουν κλεισμένο στην Ένωση αλλά απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως αναφέρει η «Live Sport» οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα κινηθούν για τον Σούσιτς αλλά και γενικά σε κάποια μεταγραφή μέχρι τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Ίλια Ίβιτς τσέκαρε τον 27χρονο χαφ και τον «έκοψε» αφού έκρινε πως δεν είναι αυτό που ψάχνει και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφή απλά και μόνο για να κάνει. Εξάλλου ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ζητήσει κι ένα περιθώριο τριών μηνών για να αξιολογήσει πρώτα το ρόστερ ώστε να είναι μετά σε θέση να πάρει αποφάσεις για το ποιοι κάνουν, ποιοι όχι και πού χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments