Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Έκλεισε στον Ατρόμητο ο Βραζιλιάνος μπακ

Ροντρίγκο Γκάλο: Έκλεισε στον Ατρόμητο ο Βραζιλιάνος μπακ
Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ έκλεισε στον Ατρόμητο και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση του.

Ροντρίγκο Γκάλο: Μετά από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος μπακ το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην «Ένωση», αλλά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να τον αφήσει να φύγει. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις μέχρι και πριν λίγες ημέρες δεν είχε βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να είχε προταθεί και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης εξέτασαν την περίπτωση του. Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς κρίθηκε ότι οι «πράσινοι» είναι κολλημένοι στις θέσεις των ακραίων αμυντικών. Βέβαια, ο Γκάλο είχε ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του ότι επιθυμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο ίδιος έχει περάσει ένα από τα καλύτερα διαστήματα της καριέρας του στη χώρα μας.

Ο έμπειρος μπακ περίμενε για αρκετό καιρό μια δελεαστική πρόταση και αυτή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime» ήρθε από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έκαναν κρούση στον Γκάλο και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του από το βράδυ της Τρίτης (10/9) και την Τετάρτη διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, οι διοικούντες την ομάδα του Περιστερίου βρίσκονταν σε δίλημμα το καλοκαίρι.

Αρχικά αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον Σπύρο Νάτσο στη θέση του δεξιού μπακ. Μετά τον τραυματισμό του Κυριάκου Κιβρακίδη, ο νεαρός μπακ βγήκε μπροστά και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα, σκόραρε και στην πρεμιέρα της φετινής Super League κόντρα στην ΑΕΛ. Ωστόσο, ο Ατρόμητος αποφάσισε τελικά να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου οπισθοφύλακα, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ απέρριψε προτάσεις πολύ καλές οικονομικά από το εξωτερικό για τα δεδομένα της εποχής. Υπενθυμίζεται πως ο Γκάλο ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Η παρουσία του δεν άφησε ασυγκίνητη την ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2015. Συνολικά ο Βραζιλιάνος μετρά 144 συμμετοχές στη Super League (5 γκολ), 31 στο Κύπελλο (4 γκολ) και 18 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την «Ένωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments