Ελλάδα

Υπόθεση Novartis: Τι απαντά η Τουλουπάκη στον Αγγελή για τον “Ρασπούτιν”

Υπόθεση Novartis: Τι απαντά η Τουλουπάκη στον Αγγελή για τον “Ρασπούτιν”
Υπόθεση Novartis: Την δική της απάντηση στα όσα κατέθεσε ο Ιωάννης Αγγελής στον Άρειο Πάγο δίνει η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Υπόθεση Novartis: Απάντηση στις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, δίνει η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, η κ. Τουλουπάκη κάνει λόγο για «παντελώς ψευδή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας» και πως «η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται». 

Τέλος, υπογραμμίζει ότι η ίδια και οι συνεργάτες της «θα συνεχίσουμε την έρευνά μας απτόητοι στην υπηρεσία της Αλήθειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Τουλουπάκη:

«Σεβόμενη τη μυστικότητα της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ό,τι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα. Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνά μας απτόητοι στην υπηρεσία της Αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments