Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (12/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (12/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (12/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (12/9/19).

  • Κριός

Σήμερα αισθάνεστε αρκετά εσωστρεφείς και θέλετε να μείνετε μακριά από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σας. Μερικές φορές είναι καλό να μένετε μόνοι για να σκεφτείτε. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει λίγη ενδοσκόπηση τώρα.

  • Ταύρος

Συμβαίνουν διάφορα μεγάλα γεγονότα στη ζωή σας τώρα, και επίκεινται πολλές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ο/Η σύντροφός σας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

  • Δίδυμοι

Μερικές φορές ο/η σύντροφός σας δεν θέλει να σας εξηγεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Αν δεν σας μιλάνε, βάλτε τα δυνατά σας για να αντιληφθείτε τα σινιάλα που σας δίνουν και να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

  • Καρκίνος

Αισθάνεστε πιο κοντά από ποτέ στον/στην αγαπημένο/η σας και ξέρετε ότι μπορείτε να τον/την εμπιστευτείτε για ο,τιδήποτε. Εκμυστηρευτείτε τους τα πάντα. Τα μυστικά σας είναι ασφαλή.

  • Λέων

Δεν είναι εύκολο να σκέφτεστε τις δυσάρεστες στιγμές της ζωής σας αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Βασιστείτε στον/στη σύντροφο σας για να σας υποστηρίξει και αντιμετωπίστε τα ζητήματα που αποφεύγετε τόσο καιρό.

  • Παρθένος

Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα να ανακαλύψετε για τον/τη σύντροφό σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί. Σήμερα θα δείτε μια πλευρά τους που δεν έχετε ξαναδεί και θα τους γνωρίσετε λίγο καλύτερα.

  • Ζυγός

Εξερευνήστε νέους τρόπους για να επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Δώστε προσοχή στα στοιχεία που σας δίνουν και ανταποκριθείτε αναλόγως. Μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση, αλλά τα αποτελέσματα θα αξίζουν τον κόπο.

  • Σκορπιός

Σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα επηρεαστεί από τη διάθεσή σας, οπότε φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε.

  • Τοξότης

Τις τελευταίες μέρες ήσασταν βυθισμένοι στις σκέψεις σας αλλά σήμερα είστε έτοιμοι να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Πείτε τους ακριβώς τι θέλετε να κάνετε μαζί τους.

  • Αιγόκερως

Μόνο και μόνο επειδή είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας δε σημαίνει ότι θα πρέπει κιόλας! Το καλό με το να έχετε μια δυνατή σχέση είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος δίπλα σας για να σας υποστηρίξει.

  • Υδροχόος

Αν η ζωή σας δεν επιβραδύνει ρυθμούς από μόνη της, θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Σήμερα αφήστε λίγο χρόνο ελεύθερο για να τον περάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Έστω και μια ώρα θα σας αλλάξει τη διάθεση.

  • Ιχθύες

Μην συμφωνήσετε σε τίποτα σήμερα αν δεν αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας και απορρίψτε το αν δείτε ότι δεν σας βγαίνει. Θα σας δοθούν πολλές άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments