Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (13/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (13/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/9/19).

  • Κριός

Κάντε ένα δώρο στον/στη σύντροφό σας και ντυθείτε ανάλογα για να πραγματοποιήσετε μια κοινή σας φαντασίωση. Τα πάντα μπορούν να συμβούν απόψε, οπότε εκφραστείτε ελεύθερα.

  • Ταύρος

Απόψε είναι η τέλεια στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας με τον/την σύντροφό σας. Ξεσαλώστε! Εσείς οι δύο θα διασκεδάσετε τόσο πολύ, που μπορεί να το κάνετε συνήθεια.

  • Δίδυμοι

Όλα πάνε καλά για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας! Είστε απόλυτα εναρμονισμένοι ο ένας με τη διάθεση του άλλου, οπότε ό,τι αταξία και αν αποφασίσετε να κάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

  • Καρκίνος

Το αποψινό βράδυ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βγείτε από το καβούκι σας και να εξερευνήσετε τις πιο έξαλλες φαντασιώσεις σας. Ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να ενδώσει στην πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα του/της.

  • Λέων

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με εκπλήξεις. Απολαύστε τις με τους φίλους σας. Όμως, όταν έρθει το βράδυ η αληθινή διασκέδαση θα είναι ιδιωτική υπόθεση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Παρθένος

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα για να φανείτε τολμηροί από σήμερα. Γιατί να είστε διακριτικοί όταν μπορείτε να εκφράσετε την πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας απόψε; Ο/Η σύντροφός σας θα χαρεί ιδιαιτέρως.

  • Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε την πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας. Μεταμφιεστείτε σε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού σας και ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Βγείτε έξω με τη νέα σας εμφάνιση ή μείνετε μέσα και γιορτάστε το μόνοι σας!

  • Σκορπιός

Υπάρχει μαγεία στην ατμόσφαιρα απόψε! Ντυθείτε καλά και κανονίστε μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή κάντε κάτι πιο προσωπικό. Είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο/η αγαπημένος/η σας θα σας βρει απόλυτα σαγηνευτικούς.

  • Τοξότης

Σήμερα δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας μια πλευρά σας που δεν έχει ξαναδεί. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και να είστε σίγουροι ότι η αποψινή βραδιά θα τους μείνει αξέχαστη!

  • Αιγόκερως

Μην αφήσετε τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε βγείτε έξω είτε αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, η μέρα επιβάλλει να εκφράσετε την άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας.

  • Υδροχόος

Φορέστε κάτι σαγηνευτικό και ετοιμάστε μια αξέχαστη βραδιά για τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε πραγματικότητα κάποια από τις φαντασιώσεις τους ή απλά εκφράστε ελεύθερα την πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα είναι η ευκαιρία σας να ξεσαλώσετε! Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας και ντυθείτε ανάλογα με την αγαπημένη τους φαντασίωση. Δεν θα μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να βγείτε έξω ή να μείνετε σπίτι και να το γιορτάσετε μόνοι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments