Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (13/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (13/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/9/19).

  • κριός

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι κάτι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση στα ερωτικά σου – ή έχει σημαντικές δυνατότητες να το κάνει – θα μπορούσε να είναι αρκετό για να πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό σου, ώστε να προχωρήσεις περαιτέρω! Κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, έχει ρυθμιστεί και λαμβάνει το πράσινο φως ή επιβεβαιώνεται, με τρόπο που θα σε ευχαριστήσει και θα σε ενθουσιάσει. Μην χάσεις χρόνο, για να σκεφτείς την επόμενη κίνηση. Θα είναι ξεκάθαρη!

  • ταύρος

Το να εστιάζεις πολύ στο παρελθόν, μπορεί να σου προσφέρει άνεση ή καθησυχασμό. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που βρίσκονται στο παρόν και είναι εξαιρετικά συνδεδεμένες με το μέλλον, δεν μπορούν…. και δεν πρέπει να αγνοηθούν. Θα νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να το «παίξεις εκ του ασφαλούς» κολλώντας σ’ αυτό, με το οποίο είσαι εξοικειωμένη. Ωστόσο, αν κοιτάξεις προσεκτικά τη ρομαντική δυνατότητα που υπάρχει στο παρόν, τότε θα δεις έναν απτό λόγο, για να ρισκάρεις με την καρδιά σου. Ή τώρα….ή ποτέ.

  • δίδυμοι

Θα νιώθεις πολύ διστακτική, σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Όμως μια πιο προσεκτική εξέταση θα σου αποκαλύψει, γιατί είναι απαραίτητο τώρα, να κάνεις ένα γενναίο βήμα! Ίσως καθησυχάζεις τον εαυτό σου, πως είναι προς το συμφέρον σου αν το εξετάσεις απ’ όλες τις πλευρές, πριν το κάνεις. Η διαίσθησή σου, θα σ’ ενθαρρύνει να παραδεχτείς πως πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις. Γι’ αυτό, προσπάθησε να την λάβεις υπόψη.

  • καρκίνος

Η δημιουργικότητα και η φαντασία σου, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ευχάριστα και αποτελεσματικά… αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή, για να αποκαλύψεις στον εραστή σου, τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Αν προσπαθείς να βρεις τα σωστά λόγια πριν μιλήσεις, τότε έχεις μεγάλη ουράνια βοήθεια για να το κάνεις, με τρόπο που δεν είναι μόνο ρομαντικός αλλά θ’ αντηχεί βαθιά, μέσα στον τυχερό αποδέκτη.

  • λέων

Μια χρήσιμη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου, θα πρέπει να αξιοποιηθεί αυτή τη στιγμή! Καθώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να δεις, ένα συναισθηματικό ζήτημα πιο ρεαλιστικά και με λιγότερο φόβο. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, που το εξέταζες για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα συναισθήματα θα είναι εντονότερα από το κανονικό, αλλά δεν συγχέουν, αυτό που γίνεται πιο ξεκάθαρο, στο μυαλό σου. Λίγη λιονταρίσια τόλμη, θα μπορούσε να πάει πολύ μακριά!

  • παρθένος

Θα καταλάβεις πως θέλεις να κάνεις περήφανο τον εραστή σου…αλλά σκέψου πως δε χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα. Θέλει να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου, αλλά εσύ, ίσως πιστεύεις πως έχεις την υποχρέωση να ταιριάξεις με μερικές προσδοκίες του. Αν χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να εντυπωσιάσεις τον καθένα….και συγκεκριμένα τον εραστή σου!

  • ζυγός

Η σημερινή σεληνιακή επιρροή, υποδεικνύει τις ρομαντικές δυνατότητες που μπορεί να βρεθούν στο χώρο εργασίας ή ίσως σ’ ένα περιβάλλον σχετικό με την υγεία, όπως ένα γυμναστήριο ή στην αίθουσα αναμονής του γιατρού. Μην αποκλείσεις γρήγορα τη δυνατότητα να βρεις την αγάπη στην καθημερινότητά σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για έναν ερωτικό σύντροφο μέσα στη δουλειά σου ή για κάποιον, στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες! Αλλά για να εντοπιστούν, χρειάζεται ανοιχτό μυαλό.

  • σκορπιός

Με τη Σελήνη που επηρεάζει την αγάπη, το ρομαντισμό και την περιπέτεια, η πρόοδος στα ερωτικά σου, είναι κάτι περισσότερο από μια πιθανότητα. Παρόλο που τα συναισθήματά σου θα είναι αισθητά υψηλότερα, μαζί με τις ευαισθησίες και τα πάθη…. μπορεί μια εδραιωμένη ή εκκολαπτόμενη σχέση, να προχωρήσει, σε βαθύτερα πνευματικά εδάφη. Αυτά είναι τα υλικά, από τα οποία είναι φτιαγμένες, οι «αδελφές ψυχές»!

  • τοξότης

Μπορεί να φαίνεται ότι η αποφυγή ενός ερωτικού θέματος έχει νόημα και θα μπορέσει να καταλαγιάσει την ένταση. Αλλά να είσαι σίγουρη, ότι το θέμα όχι μόνο δεν θα εξαφανιστεί, αλλά θα κλιμακωθεί σε μέγεθος. Αν η καρδιά σου σε προτρέπει πως πρέπει να κλείσει το θέμα στην αρχή του, τότε ας είσαι εσύ εκείνη, που θα προχωρήσει και θα το κλείσει Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσεις «κλάδο ελιάς», τότε κάντο!

  • αιγόκερως

Μια ρομαντική ευκαιρία ή μια σχέση, μπορεί να περιλαμβάνει μια άγνωστη επικράτεια και να σε κάνει να πιστέψεις, πως είναι καλύτερα ν’ αφήσεις να σου ξεγλιστρήσει. Ωστόσο προσπάθησε να το κάνεις να φανεί σαν ένδειξη, πως είσαι βαθιά εδραιωμένη στη ζώνη άνεσής σου και πως θα μπορέσεις να επωφεληθείς, αν απομακρυνθείς. Θα σου παρουσιαστούν άλλες ευκαιρίες, αν δείξεις προθυμία και μια μικρή προνοητικότητα. Οι θεοί της αγάπης ανταμείβουν πάντα, όσους κάνουν μια προσπάθεια! Επομένως, κάνε κι εσύ τη δική σου!

  • υδροχόος

Ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγάλεις, μπορεί να φαίνεται αδιαμφισβήτητο για σένα. Ωστόσο, άκουσε τη διαίσθησή σου, αν σε προτρέπει να αποδεχτείς ότι η απόφασή σου μπορεί να είναι λίγο πρόωρη – ειδικά αν έχεις οποιαδήποτε πρόθεση να αντιμετωπίσεις τον αγαπημένο σου. Όντας οπλισμένη με σποραδικά γεγονότα, δεν είναι το ίδιο με την σωστή κατανόηση μιας κατάστασης. Ζήτα από τον εραστή σου, να σε βοηθήσει να συμπληρώσεις τα κενά ή περίμενε να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

  • ιχθύες

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να χρειαστεί να προστατευτείς και να μην επιτρέψεις σε ορισμένες ευαισθησίες να γίνουν κάτι μεγαλύτερο, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μια τεταμένη ή δύσκολη συζήτηση που γνωρίζεις πως υποβόσκει εδώ και καιρό, θα μπορούσε να κορυφωθεί…. και μια αναγκαία συζήτηση θα φέρει ένα θέμα που ήταν σε καταστολή, στην επιφάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε και οι δύο, είναι να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments