Ειδήσεις

Κλάους Αθανασιάδης: Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του

Κλάους Αθανασιάδης: Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του
Κλάους Αθανασιάδης: Ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Κλάους Αθανασιάδης: Το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εμφανίσεις Κλάους δεν εντυπωσίασαν και πριν από λίγους μήνες έμεινε ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά το γεγονός ότι το μεταγραφικό παζάρι έχει κλείσει, έχει περιθώριο μέχρι τις 15 να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια αυτή τη στιγμή δύσκολα κάποια ομάδα θα του καταθέσει πρόταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι έτοιμος να παίξει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κλάους τις τελευταίες ημέρες προτάθηκε σε δύο ομάδες της Κύπρου και δέχθηκε κρούση από μία από την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός προτάθηκε σε ΑΕ Λεμεσού και Ομόνοια, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν προτίθεται να του προσθέσει συμβόλαιο.

Κλάους Αθανασιάδης: Σκέψεις για φινάλε

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προσεγγίσει τον Κλάους. Οι Βολιώτες θέλουν να αποσπάσουν το ναι του Έλληνα επιθετικού. Ο Κλάους δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα δεχτεί την πρόταση και αναμένεται να εξαντλήσει τις επιλογές του. Τι θα γίνει αν εξαντληθούν οι επιλογές και δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με κάποια ομάδα; Σύμφωνα με το Sportime υπάρχει ένα σενάριο που κανείς δεν φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια.

Πλέον το βιογραφικό του 31χρονου επιθετικού δεν φαίνεται να ΄χει πέραση ούτε και σε χώρες τύπου Αζερμπαϊτζάν και όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου (14/9) σκέφτεται σοβαρά μέχρι και να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments