Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (14/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (14/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (14/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (14/9/19).

  • Κριός

Ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε λίγη ατμοσφαιρική μουσική να παίζει. Απόψε είναι η κατάλληλη στιγμή για να φλερτάρετε τον/την αγαπημένο/η σας με τον παλιό, καλό παραδοσιακό τρόπο. Πάρτε τα πράγματα ήρεμα και χαλαρά και αφήστε την καρδιά σας να σας κατευθύνει.

  • Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ήρεμα και χαλαρά στον/στη σύντροφό σας πόσο τον/την αγαπάτε. Οι μικρές, τρυφερές χειρονομίες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα οδηγήσουν σε ένα εκρηκτικό και παθιασμένο βράδυ.

  • Δίδυμοι

Η σχολαστική προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο σήμερα, όταν θα παρατηρήσετε κάτι που φαίνεται παράταιρο. Θα καταφέρετε να επιλύσετε το πρόβλημα τόσο εύκολα που ο/η σύντροφός σας δεν θα καταλάβει καν ότι υπήρξε.

  • Καρκίνος

Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και σε αυτές του/της συντρόφου σας. Ο καθένας από εσάς επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, οπότε με λίγες αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.

  • Λέων

Μην περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση ο/η αγαπημένος/η σας αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Απόψε πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας στην κρεβατοκάμαρα: Θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να περάσετε φανταστικά!

  • Παρθένος

Συνήθως δεν είστε ο τύπος που σας αρέσουν οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά γιατί δεν το δοκιμάζετε σήμερα για αλλαγή; Ο/Η αγαπημένος /η σας θα ενθουσιαστεί με την τρυφερή σας χειρονομία.

  • Ζυγός

Ήρθε η ώρα να υπερβείτε τα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα που πιστεύατε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με το τι περιμένετε από το μέλλον και στη συνέχεια βρείτε τρόπους για να τα κάνετε πραγματικότητα.

  • Σκορπιός

Κάντε μερικά φιλόδοξα σχέδια για σήμερα, καθώς έχετε την ενέργεια να πραγματοποιήσετε σχεδόν οτιδήποτε! Ξεκινήστε από νωρίς και να είστε βέβαιοι ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα επιτύχετε ό,τι και αν βάλετε στο μυαλό σας.

  • Τοξότης

Η ευθεία προσέγγιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια αμήχανη κατάσταση που έχει προκύψει στη σχέση σας. Ενθαρρύνετε την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ σας και μαζί θα καταφέρετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

  • Αιγόκερως

Μετά από μια κουραστική μέρα, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι με όσα έχετε επιτύχει, οπότε βρείτε χρόνο για να το γιορτάσετε.

  • Υδροχόος

Σήμερα πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το πού θα σας οδηγήσουν. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας είναι κάπως αβέβαιη αλλά μέχρι το τέλος της μέρας θα αισθανθείτε και πάλι προσγειωμένοι.

  • Ιχθύες

Σήμερα περάστε λίγο χρόνο κοντά σε νερό με τον/την αγαπημένο/η σας και θα σας φτιάξει η διάθεση. Δεν έχετε κάπου κοντά λίμνη ή θάλασσα; Κανένα πρόβλημα! Ένα χαλαρό αφρόλουτρο στην μπανιέρα μαζί θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments