Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (14/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (14/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (14/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (14/9/19).

  • Κριός

Βάλτε λίγα χρήματα στην άκρη τώρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, οπότε θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αποταμιεύστε πέντε-δέκα ευρώ κάθε φορά που πληρώνεστε. Μπορεί να μην σας φαίνονται πολλά αλλά θα αισθανθείτε καλύτερα αν ξέρετε ότι κάτι υπάρχει σε περίπτωση ανάγκης. Στο μεταξύ, μην ξοδεύετε πέρα από τις δυνατότητές σας.

  • Ταύρος

Τίποτα δεν θα υποστηρίξει περισσότερο την κοινωνική σας θέση από το να στήσετε μια επιχείρηση από το πουθενά. Και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι φοβερό. Είτε καθαρίζετε παράθυρα, είτε σχεδιάζετε ιστοσελίδες είτε κάνετε μεταφράσεις, μια παράπλευρη απασχόληση θα κάνει θαύματα στο εισόδημά σας.

  • Δίδυμοι

Η ανεξαρτησία σας προσφέρει ικανοποίηση. Είστε σε πολύ καλή φάση για να κάνετε ό,τι θέλετε. Τώρα μπορείτε να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις πριν συνδεθείτε με κάποιον/α για τα καλά. Φτιάξτε μια λίστα με τα 100 πράγματα που θέλετε να κάνετε πριν πεθάνετε και αρχίστε να τα πραγματοποιείτε.

  • Καρκίνος

Πριν αυτό το μεθυστικό κύμα επιπολαιότητας σας ρίξει στη λήθη, στηλώστε τα πόδια σας στο έδαφος και κάντε τη βρώμικη δουλειά. Πληρώστε τους λογαριασμούς, κάντε μερικά τηλεφωνήματα και ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Όταν θα βγάλετε από τη μέση τις καθημερινές δουλειές, θα σας μείνει άφθονος χρόνος για διασκέδαση.

  • Λέων

Η τάση που έχετε να ευχαριστήσετε τους άλλους, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν εξετάσετε τα κίνητρά σας. Λέτε και κάνετε πράγματα επειδή το θέλετε ή επειδή θέλετε να χειραγωγήσετε κάποιον και να περάσει το δικό σας; Ακόμη και αν δεν το εννοείτε με αυτό τον τρόπο, εκείνοι έτσι θα το εκλάβουν.

  • Παρθένος

Κατά βάθος όλοι οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και εσάς, βάζουν σχεδόν πάντα τον εαυτό τους σε προτεραιότητα. Οπότε μην εκπλαγείτε εάν σας τη φέρει κάποιος/α από τον οποίο/α δεν το περιμένατε με τίποτα. Ακόμη και αν δεν το έκαναν από πρόθεση, σας πλήγωσαν. Μην υποβαθμίζετε τα συναισθήματά σας – να είστε ειλικρινείς.

  • Ζυγός

Το να είστε γενναιόδωροι με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά είναι υπέροχο, αλλά τι γίνεται με εσάς; Έχετε την τάση να προσφέρετε χρήματα και δώρα για να εκφράσετε αυτό που θέλετε… Όταν στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι η αποδοχή και η προσοχή σας. Σημειώστε τη διαφορά και προσαρμόστε αναλόγως τις πράξεις σας.

  • Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία – σας έχουν αδικήσει. Και ποιος το έκανε; Δεν θα τους αφήσετε να το ξεχάσουν ποτέ. Μήπως θα πρέπει να το αφήσετε στην άκρη; Συγχωρείστε τον παραβάτη και αφήστε πίσω σας το παρελθόν, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι σας οφείλουν μια συγγνώμη. Ο θυμός και η πικρία καταστρέφει το παρόν σας.

  • Τοξότης

Μην τρελαθείτε σήμερα αν σας προσβάλλει κάποιος. Η αρνητική ενέργεια που κατευθύνεται προς το μέρος σας, δεν αφορά ακριβώς εσάς – αποδώστε το στον κακό συγχρονισμό. Απλά τυχαίνει να στέκεστε εμπόδιο στα συναισθήματα κάποιου/κάποιας άλλου/άλλης. Παρακάμψτε όλο αυτό το χάος και θα είστε μια χαρά.

  • Αιγόκερως

Μήπως με αυτό τον καταιγισμό ραντεβού τον τελευταίο καιρό, προσπαθείτε να γεμίσετε κάποιο κενό; Αυτό είναι το πιο πιθανό. Ψάχνετε τον έρωτα στα λάθος μέρη και για τους λάθος λόγους. Μέχρι να μάθετε να καλύπτετε μόνοι σας τις ανάγκες σας, όλη αυτή η διαδικασία για να βρείτε τον έρωτα μπορεί να είναι μάταιη. Οι αδιάφοροι συναισθηματισμοί είναι χάσιμο χρόνου.

  • Υδροχόος

Είστε καταδικασμένοι να επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος αν δεν αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Πάντα λέγατε ότι δεν θέλετε να καταλήξετε σαν τους γονείς σας… Αλλά, αλίμονο, προς τα εκεί κατευθύνεστε. Βρείτε τα λανθασμένα μοτίβα συμπεριφοράς και αναλάβετε δράση. Δημιουργήστε οι ίδιοι το πεπρωμένο σας και μάθετε από τα λάθη σας.

  • Ιχθύες

Η διακαής σας επιθυμία να πείτε ή να κάνετε κάτι, επισκιάζει την ορθή κρίση σας. Τα παθιασμένα συναισθήματα δεν δικαιολογούν τα άσχημα λόγια και τις κακές πράξεις. Αν αισθάνεστε θυμωμένοι με κάποιον/α, πείτε το στα ίσια. Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments