Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό
Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος αμυντικός ήθελε να παραμείνει ερυθρόλευκος, αλλά...

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος αμυντικός ήθελε πολύ να παραμείνει στις τάξεις των ερυθρολεύκων και να το παλέψει ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως των Σπορ”, ο Βούκοβιτς πως μπορούσε να παίξει στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα εκείνο που έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ήταν πως στο μυαλό του υπήρχε η πρόθεση να αγοράσει και σπίτι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Βέβαια από τον Πειραιά του είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα έβρισκε θέση στο ρόστερ της ομάδας. Τελικά ο «Βούκο» έφυγε από τον Ολυμπιακό και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι ο Ντουρμισάι

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό τον 22χρονο επιθετικό στη Μπέβερεν, καθώς παρά το ταλέντο του και τις δυνατότητές του, δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Η επιλογή της Μπέβερεν φαίνεται ορθή για την ώρα, με τον 22χρονο φορ να τα πηγαίνει εξαιρετικά, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις και τα ματς.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως», οι Βέλγοι δεν θα έλεγαν «όχι» στην πιθανότητα αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχουν δύο… αρνητικά στην υπόθεση για εκείνους. Αρχικά, ο Ολυμπιακός δεν έχει θέσει οψιόν αγοράς στο deal του δανεισμού, αλλά και να είχε, δύσκολα θα μπορούσε το ποσό που -πιθανώς- θα έβαζαν οι ερυθρόλευκοι, να καλυφθεί από τον βελγικό σύλλογο. Οπότε, το επόμενο καλοκαίρι, ο Ντουρμισάι θα επιστρέψει κανονικά στου Ρέντη, διεκδικώντας την ευκαιρία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments