Αθλητισμός

Χρήστος Βουτσάς: Από τον ΠΑΟΚ στη Βίλεμ

Χρήστος Βουτσάς: Από τον ΠΑΟΚ στη Βίλεμ
Χρήστος Βουτσάς: Ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου φορ του ΠΑΟΚ.

Χρήστος Βουτσάς: Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της ολλανδικής Βίλεμ. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου, Χρήστου Βουτσά, που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στην Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Οι Ολλανδοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού στόπερ, ο οποίος δοκιμάστηκε πρώτα για δύο εβδομάδες και έπειτα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βίλεμ, δεδομένου ότι έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός, θα αγωνιστεί αρχικά με την δεύτερη ομάδα της Βίλεμ και ανάλογα με την εξέλιξή του, θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου από το Τίλμπουρχ.

Ψάχνει ομάδα ο Γλύκος

Έχει περάσει η εποχή όπου ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ είχε χρόνο συμμετοχής και ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όλα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να προτιμά αρχικά τον Ροντρίγκο Ρέι και στη συνέχεια να βρίσκει «λαχείο» στην περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας ως εναλλακτική επιλογή και πήρε με την αξία του τα… γάντια του βασικού.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τον Γλύκο, ο οποίος πέρσι έβλεπε ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής μόνο εάν πήγαινε κάτι… στραβά με τον Πασχαλάκη ή εμφανιζόταν κάποιος τραυματισμός. Κάτι το οποίο δεν έγινε, με τον «Superman» του ΠΑΟΚ να ακολουθεί όλη την πορεία μέχρι το ντάμπλ. Κάπως έτσι, ο Παναγιώτης Γλύκος έμεινε στην άκρη και πλέον, ως ελεύθερος θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, αναζητώντας ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments