Ελλάδα

Βόλος: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο

Βόλος: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο
Βόλος: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην περιοχή Πλατανίδια του Βόλου με ένα απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο. Κάπνιζε ακόμα όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Βόλος: Σκληρές εικόνες αντίκρισαν οι άντρες της πυροσβεστικής στην περιοχή Πλατανίδια του Βόλου. Ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ένας άντρας που καθόταν στη θέση του οδηγού. Οι άνθρωποι της πυροσβεστικής εντόπισαν το πτώμα στην προσπάθεια τους να σβήσουν φωτιά, μετά τα Άνω Λεχώνια στο δρόμο προς Πλατανίδια. Το Ι.Χ. είχε Ελληνικές πινακίδες βρισκόταν σε κτήμα στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, την οποία αντελήφθησαν εργαζόμενοι σε γειτονικά κτήματα και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, λίγο πριν τις 12.00.

Στο χώρο βρέθηκαν άμεσα δυο δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, παρουσία και τον διοικητή, Χαράλαμπου Πόζογλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του ανθρώπου βρισκόταν στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πυροσβεστών, το αυτοκίνητο κάπνιζε ακόμα όταν έφτασαν για να σβήσουν την φωτιά, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που πήγαν επί τόπου.

Βόλος: Στο χώρο και ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στο ελαιοπερίβολο, που ξέσπασε η πυρκαγιά την οποία έσβησαν οι πυροσβέστες, έχει ήδη κληθεί ιατροδικαστής, που θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου.  Η εξονυχιστή έρευνα – σύμφωνα με το e-volos.gr – που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, θα ανατεθεί σε έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Τα τοπικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.  Όπως αναφέρουν μάρτυρες που γνώρισαν τον άτυχο άνδρα από το αυτοκίνητο (καθώς απανθρακώθηκε και δεν έμεινε άθικτο κανένα σημείο του σώματος), πρόκειται για τον Κ.Δ. ηλικίας 62 χρονών, που ήταν άνεργος, χωρίς εισοδήματα και συζούσε με τη σύντροφό του σε σπίτι, κοντά στο σημείο που επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονο καυγά και ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε χρόνια οικονομικά προβλήματα και συζούσε με τη γυναίκα, επέλεξε να καεί ζωντανός για να θέσει τέλος στη ζωή του, μετά από καυγάδες που είχαν τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με γείτονες.

Πηγή φωτογραφιών magnesianews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments