Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (15/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (15/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (15/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (15/9/19).

Κριός

Αυτή είναι η εποχή για να συνδεθείς με την αυτογνωσία σου, ειδικά αν έχεις να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στα ερωτικά σου.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά κάθε αλληλεπίδρασης με τον αγαπημένο σου, επειδή αν βαδίσεις το μονοπάτι της άρνησης, θα αυξηθεί η οποιαδήποτε ένταση, περιμένει να εκδηλωθεί. Θα μπορούσαν να υπάρξουν δυνατά συναισθήματα τώρα….. και αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν θετικά, με το σωστό μυαλό!

Ταύρος

Είναι πολύ εφικτό για σένα, να είσαι φάρος θετικότητας στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή.

Ίσως χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις τη μοναδική ακτίνα της ηλιοφάνειάς σου, ειδικά αν ο αγαπημένος σου επιμένει να μεταφέρει ένα σκοτεινό ή βαρύ σύννεφο στη σχέση σας.

Αυτό που προβάλλεις στους άλλους, ή ίσως σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σου επιστραφεί. Να είσαι η χρήσιμη και θετική επιρροή, που ξέρεις καλά, πως μπορείς να είσαι!

Δίδυμοι

Θα έχεις αποδείξεις για το πώς οι ενέργειές σου μπορούν να έχουν είτε θετική είτε αρνητική επίδραση, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τώρα. Έχεις άφθονη θετικότητα, με την οποία μπορείς να συνδεθείς….. αν επιλέξεις και δεις τις επιπτώσεις των ενεργειών σου, όταν τις εφαρμόζεις με άφθονη αγάπη και ευαισθησία. Όσο περισσότερο ενθαρρύνεις και τα δύο, τόσο περισσότερα θα έχεις να λαμβάνεις.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις εμπνευσμένη από τα ρομαντικά οράματά σου αυτή τη στιγμή – και δικαίως! Το να νιώθεις πιο αισιόδοξη σχετικά με τις τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες ή τις σχέσεις σου, θα σε ωθήσει να αναλάβεις την πρωτοβουλία, με τρόπο που δίσταζες μέχρι τώρα. Προσφέροντας περισσότερη ειρήνη και αρμονία στη σχέση σου, θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ελκυστική κίνηση τώρα. Αν υπάρχει μια σχέση που θέλεις να ανανεώσεις ή να ξαναχτίσεις, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Λέων

Θα προσπαθήσεις να συνδεθείς με τη συνηθισμένη αισιόδοξη και ειλικρινή προσέγγιση της αγάπης και του ρομαντισμού σου, αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι αντιλαμβάνεσαι τα ερωτικά σου ζητήματα, με νέους και πιο τολμηρούς τρόπους. Η σύνδεση με τα βαθύτερα πάθη σου, θα σε κάνουν να δεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο, στην ερωτική σου ζωή. Το να βλέπεις την ερωτική σου ζωή με θετικό πνεύμα, δεν είναι μόνο «το σωστό πράγμα», αλλά είναι αυτό που χρειάζεται, για να σου φέρει ένα βαθύτερο επίπεδο εκπλήρωσης, απ’ ό,τι φανταζόσουν ποτέ!

Παρθένος

Θα έχεις πολλούς λόγους για να κρατάς καλά φυλαγμένες τις συναισθηματικές σου κάρτες ή για να αντιστέκεσαι σε οποιαδήποτε παρόρμηση να συμβιβαστείς και να εμπιστευθείς, εκεί πού βρίσκονται τα ερωτικά σου τώρα. Είναι πιθανό να ανοίξεις την καρδιά σου στο ταίρι σου….αλλά για να το κάνεις, θα πρέπει να απελευθερώσεις τους φόβους, τις ξεπερασμένες συμπεριφορές ή πιθανόν τον πόνο, που ενδεχομένως καλλιεργείς εδώ και καιρό. Η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από την απομάκρυνση ενός συναισθηματικού φραγμού, που μπορεί να έχει ξεπεράσει τον σκοπό του, πριν από καιρό!

Ζυγός

Υπάρχει τεράστιο παθιασμένο δυναμικό ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! Αλλά η δυναμική εξουσίας μέσα στη σχέση σου, αποτελεί πρόβλημα. Ακόμα κι αν ξέρεις πως έχεις δίκιο και πως ο αγαπημένος σου κάνει λάθος για ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσεις τις ισορροπίες, σώζοντας μια τεταμένη συζήτηση, για άλλη μια φορά. Η αμυντική ανταλλαγή ανάμεσά σας, είναι απίθανο να είναι άξια προσοχής. Η επιλογή σου στο να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις… είναι σωστή.

Σκορπιός

Ίσως να μην χρειάζεται να σταματήσεις για λίγο και να κάνεις απολογισμό όλων αυτών, για τα οποία πρέπει να είσαι ευγνώμων στην ερωτική σου ζωή. Αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση και καθησυχασμό. Για να διατηρήσεις όμορφες τις καταστάσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις, να αγκαλιάσεις και να απελευθερώσεις ορισμένους φόβους που σε κρατούν πίσω, από το παθιασμένο δυναμικό σου. Η περισσότερη αγάπη στον κόσμο σου, ξεκινά με το να αποφασίσεις, πως θέλεις περισσότερα. Πιστεύοντας ότι το αξίζεις, θα είναι το πρώτο βήμα για να το δοκιμάσεις.

Τοξότης

Αν ένιωσες πρόσφατα πως ήταν απαραίτητο να παραμερήσεις τις σκέψεις, ή τα συναισθήματά σου, τότε σήμερα θα νιώσεις, ότι έχει έρθει η στιγμή να τους επιτρέψεις να δουν, το φως της μέρας. Αγκάλιασε τη μοναδικότητά σου και αποδέξου ότι δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξεις το ποιόν σου, για ν’ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του εραστή σου. Το οφείλεις στον εαυτό σου να απαλλαγείς από οποιονδήποτε περιορισμό, που μέχρι σήμερα, εμπόδιζε να λάμψει η αυθεντικότητά σου!

Αιγόκερως

Σιγά σιγά θα νιώσεις πως οι απαντήσεις αντικαθιστούν τις ερωτήσεις που είχες για τα ερωτικά σου, τώρα. Αν αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τη σχέση σου, και για το πού κατευθύνεται, τότε θα αναλάβεις ένα ρίσκο που εξέταζες εδώ και καιρό. Φρόντισε να κινηθείς, τώρα που ακόμα «τα πράγματα είναι ζεστά»!

Υδροχόος

Έχεις κάθε λόγο να είσαι αισιόδοξη για τα θεμέλια που χτίζεις με το ταίρι σου. Εμπόδια ή προκλήσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένα πρόβλημα στο παρελθόν, θα μπορούσαν να μειωθούν σε δύναμη και μέγεθος καθώς υιοθετείς μια στάση ευγνωμοσύνης, απέναντι σε όσα εκδηλώνονται στην ερωτική σου ζωή. Αν αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να αυξήσεις το ποντάρισμα στη σχέση σου, καθοδηγήσου από την πίστη που έχεις στην προσφορά. Επίσης, έχεις δίκιο που πιστεύεις πως υπάρχει κάτι συναρπαστικό στη νέα επικράτεια που μπαίνετε εσύ και το ταίρι σου.

Ιχθύες

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική οποιαδήποτε στιγμή…. και η σχέση σου θα ωφεληθεί, από μια ένεση ακεραιότητας. Είναι επίσης σημαντικό να δεχτείς ότι δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι ή να δικαιολογείς τις ενέργειές σου, αν αυτό που κάνεις είναι από τα βάθη της καρδιάς σου και με τις καλύτερες προθέσεις. Να είστε γενναιόδωρη και να επιτρέψεις στην αυθεντικότητά σου να λάμψει ακτινοβόλα. Η ειλικρίνεια και η θετική ενέργεια που έχεις, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο τώρα, ο εραστής σου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments