Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (16/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (16/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (16/9/19)

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (16/9/19).

Κριός

Αν κάνετε λίγο προγραμματισμό κατά τη διάρκεια της μέρας, θα έχετε ένα πολύ πιο μαγικό βράδυ.Όποια προσπάθεια και αν κάνετε τώρα θα αποδώσει σε μεγάλο βαθμό, όταν θα δημιουργήσετε την απόλυτα ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ταύρος

Σήμερα αφήστε να βγει στην επιφάνεια η εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας. Το να αλλάξετε λίγο τη ρουτίνα της σεξουαλικής σας ζωής θα είναι διασκεδαστικό, τόσο για εσάς όσο και για τον/τη σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις. Ακολουθήστε την καρδιά και το ένστικτό σας.

Δίδυμοι

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να προτείνει να κάνετε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα απόψε. Αν δείξετε προθυμία, θα συμβάλλετε στο να φουντώσει η σέξι διάθεση. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μην φοβάστε να μοιραστείτε και τις δικές σας ιδέες.

Καρκίνος

Σήμερα ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε συναισθηματικά με τον/την αγαπημένο/η σας, όχι μόνο σωματικά. Μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να σας ανοιχτούν, αν εσείς πρώτοι μοιραστείτε μαζί τους τα μυστικά σας.

Λέων

Να είστε υπομονετικοί με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αν το μυαλό τους είναι απασχολημένο με διάφορα άλλα, μπορεί να τους πάρει περισσότερο χρόνο για να μπουν στο κλίμα. Δημιουργήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Παρθένος

Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι σας προτείνει σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας, ειδικά αν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Μπορεί να μην ενθουσιαστείτε αρχικά… Αλλά αν αποφασίσετε τελικά να δώσετε μια ευκαιρία, μπορεί να εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

 Ζυγός

Σήμερα γιορτάστε την αγάπη σας με τον/την αγαπημένο/η σας με λίγο καλό, παραδοσιακό φλερτ. Αναπολήστε τις πρώτες μέρες της σχέσης σας και προσποιηθείτε ότι μόλις γνωριστήκατε. Πού ξέρετε; Μπορεί ακόμα να έχετε να μάθετε κάτι καινούργιο ο ένας για τον άλλον.

Σκορπιός

Αν αλλάξετε περιβάλλον μπορεί να αλλάξετε και διάθεση. Ένα βράδυ μακριά από τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεται για να αναζωογονήσει το πάθος μεταξύ σας. Φύγετε για λίγο μακριά και δείτε τι θα συμβεί.

Τοξότης

Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι σας προτείνει σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Αν είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε καινούργια πράγματα μαζί, θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Κρατήστε τη σεξουαλική σας ζωή ενδιαφέρουσα, αλλάζοντας κάπως τα πράγματα. Ακόμη και μια μικρή εναλλαγή στα αγαπημένα σας πράγματα, είναι αρκετή για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας.

Υδροχόος

Σήμερα κάντε κάτι για να αισθανθείτε ελκυστικοί. Όταν αισθάνεστε όμορφα, έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και όταν αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, γίνεστε πιο γοητευτικοί για τον/τη σύντροφό σας.

Ιχθύες

Οι ονειροπολήσεις σας για το μέλλον μπορεί να προκαλέσουν παθιασμένες στιγμές στο παρόν. Μόλις αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλετε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας, μπορεί να εμπνευστείτε για να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε εδώ και τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments