Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19).

Κριός

Ίσως χρειαστεί να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες για να κοιτάξεις τις προκλήσεις που δημιούργησαν μεγάλο χάος στο παρελθόν, στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, παραμερίζοντας τα περιττά, μπορείς να εστιάσεις σ’ αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Θα ανακαλύψεις ότι χρειάζονται επανεξέταση, πολλές συμπεριφορές, απόψεις ή πεποιθήσεις. Να είσαι προετοιμασμένη να αξιολογήσεις ξεχωριστά, όλα αυτά που έχει ανάγκη τώρα η καρδιά σου. Δε χρειάζεται να επανεξετάσεις τις επιθυμίες σου, κάνοντας βήματα πίσω. Το μόνο που χρειάζεται….είναι να κάνεις βήματα μπροστά!

Ταύρος

Μπορεί να ξεπεραστεί μια ρομαντική κατάσταση ή ένα δίλημμα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπορείς να ξανακοιτάξεις τις ερωτικές σου εμπειρίες και να τις εφαρμόσεις, για να προωθήσεις αυτό που θέλεις, στο παρόν. Παρόλο που πιστεύεις πως κάτι έχει κολλήσει στη σχέση σου, ή είναι στάσιμο, αυτό εξελίσσεται…. και θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Θα αξιολογήσεις τις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες, με πιο ανοιχτό μυαλό. Υπάρχει ένας καλός λόγος γι’ αυτό, που σύντομα θα είναι ξεκάθαρος.

Δίδυμοι

Το να μοιράζεσαι και να υπάρχει αλληλεπίδραση με τον αγαπημένο σου, δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα, είναι απαραίτητο. Το ευχάριστο και ενδεχομένως συναρπαστικό ρομάντζο στη σχέση σου σε περιμένει… αν είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις, ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» κι από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια, δες τι μπορεί να γίνει, σε ό,τι αφορά τόσο τη θεραπεία όσο και τη μεταμόρφωση στη σχέση σου.

Καρκίνος

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδράς μ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να τερματίσεις μια περίοδο σιωπής ανάμεσα σε σένα και τον πιθανό σύντροφό σου, τότε η λύση δεν είναι ένας γρήγορος διάλογος ανάμεσά σας. Αν είσαι σε σχέση και θέλεις να κλείσεις ένα θέμα που έχει ένταση, τότε η συμπάθεια και η καλοσύνη που θα δείξεις είναι ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις. Η προσπάθειά σου για ειρήνη, μπορεί να είναι μετασχηματιστική ή θεραπευτική. Γίνε το αναπόσπαστο μέρος της προόδου, που χρειάζεται η σχέση σου, τώρα.

Λέων

Είτε εσύ είσαι προκατειλημμένη ή αυτός που σ’ ενδιαφέρει είναι αποστασιοποιημένος αυτή τη στιγμή….και μοιάζετε σαν δυο πλοία που συναντιούνται τυχαία τη νύχτα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε άλλες συχνότητες, όσον αφορά αυτό που πιστεύεις ότι είναι σημαντικό και ίσως να αισθανθείς, ότι δεν υπάρχει υποστήριξη ή βοήθεια κι από τις δύο πλευρές. Αυτή η προσπάθεια θα είναι προσωρινή και μπορεί να λυθεί εύκολα, αν συντονίσετε τις προσπάθειές σας ν’ ακούσετε και οι δύο, ο ένας τον άλλον! Ίσως να είσαι αυτή που πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα για να πετύχεις μια βελτίωση, αλλά να καταστήσεις σαφές ότι είσαι έτοιμη και πρόθυμη, να ακούσεις τι χρειάζεται ο εραστής σου από σένα! Αυτό, θα είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα.

Παρθένος

Ο εραστής σου είναι βέβαιο ότι θα θαυμάσει την αυτοπεποίθησή σου. Αλλά αν αυτό σε κάνει εγωίστρια, τότε μην εκπλαγείς αν σε ανακαλέσει στην τάξη. Παρόλο που σε βοηθάει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και αισιόδοξη, υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια για να διατηρήσεις τα πράγματα όμορφα κι ωραία στη σχέση σου. Κάνε ό, τι μπορείς για να μοιραστείς τον αίσθηση του καλού παράγοντα, που διαπερνά τώρα τον κόσμο σου!

Ζυγός

Μπορεί να χρειαστεί να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, για να συμπληρώσεις τα κενά, σε σχέση μ’ αυτά που λέει ο αγαπημένος σου, και μ’ αυτά που δείχνουν οι πράξεις του. Αξιολογώντας με ανοιχτό μυαλό τι λέει και τι κάνει ο σύντροφός σου, μπορεί να υπαγορεύσει την κατεύθυνση μιας αναγκαίας συζήτησης, που πρέπει να γίνει άμεσα. Μεταφέροντας ό,τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι με ειλικρίνεια θα μπορέσεις να εκτιμήσεις διαισθητικά, τι πρέπει ν’ ακούσει ο αγαπημένος σου. Ίσως χρειαστεί να συγκεντρώσεις όλες τις ενδείξεις,… αλλά μπορείς να το κάνεις.

Σκορπιός

Θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένταση σε μια ερωτική συζήτηση, αλλά αυτό θα κάνει το σύντροφό σου να βγάλει άμυνες, παρά να δείξει ενδιαφέρον. Αν και η σέξι συζήτηση είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να εξελιχθεί κάτι ή να εμβαθύνει τώρα η σχέση σου….η γλυκύτητα και η αλήθεια είναι απαραίτητα, για να διερευνηθεί το βάθος της. Τις εντάσεις άφησέ τες για αργότερα…. Τώρα όμως ξεκίνα απαλά και ήρεμα!

Τοξότης

Προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτη αν η διαίσθησή σου κατευθύνεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όταν πρόκειται για την ανταπόκριση του εραστή σου. Η λογική σου, μπορεί να υπαγορεύει πως μια ρεαλιστική προσέγγιση είναι απαραίτητη…. όταν η καρδιά σου αποκαλύπτει, ότι κάτι πιο τρυφερό και πιο βαθύ, είναι απαραίτητο. Αν αφήσεις να σε καθοδηγήσει η εσωτερική σου φωνή, τότε θα μπορέσεις να μετατρέψεις κάτι απλά ευχάριστο.. σε κάτι εξαιρετικό!

Αιγόκερως

Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα ενταθούν αυτή τη στιγμή, και θα στραφείς προς αναζήτηση στιγμιαίας ικανοποίησης. Η ήρεμη, χαλαρή και προσεκτική σου προσέγγιση θα βγει από το παράθυρο και θα αντικατασταθεί από μια πιο επείγουσα προσέγγιση. Προσπάθησε να έχεις κατά νου ότι μια «γρήγορη λύση» πιθανότατα θα είναι ακριβώς αυτό. Αν όμως συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου, μπορείς να μετατρέψεις κάτι φευγαλέο ή σύντομο…. σε κάτι βαθύτερο και με περισσότερο νόημα.

Υδροχόος

Αξίζει να σκεφτείς, πως κάτι που επιθυμείς να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή, δεν απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια για να πετύχει. Κάτι γλυκό φαίνεται να κερδίζει δυναμική στο παρασκήνιο και θα μπορούσε να σε καθησυχάσει, πως αυτό που επιθυμείς να συμβεί, επιθυμεί εξίσου έντονα, να σε συναντήσει. Ίσως, μειώνοντας μία ή δύο ρομαντικές προσδοκίες και βλέποντας τις ανάγκες σου με πιο ρεαλιστικό φως, θα επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία.

Ιχθύες

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν πως η σκέψη και μόνο να εμβαθύνουν πνευματικά μια ερωτική σχέση…..είναι κάτι μακρινό ή εντελώς τρελό. Ωστόσο, θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο στην ερωτική σου ζωή. Ο δεσμός σου θα έχει έναν υψηλότερο σκοπό, και μαζί οι δυο σας έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεπεράσετε οτιδήποτε επιφανειακό, για να ανακαλύψετε και να συνδεθείτε, με την ουσία της σχέσης σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ανοιχτό μυαλό και καρδιά….κι από τους δυο σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments