Αθλητισμός

Μαρίνος Ουζουνίδης: Έφτασε κοντά σε deal με σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία

Μαρίνος Ουζουνίδης: Έφτασε κοντά σε deal με σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία
Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται να έφτασε κοντά σε συμφωνία με σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο 50χρονος τεχνικός έχει μείνει χωρίς ομάδα από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν και τελείωσε η συνεργασία του με την ΑΕΚ. Έκτοτε, το όνομά του έχει ακουστεί πολλές φορές, ως υποψήφιο για ανάληψη τεχνικής ηγεσίας συλλόγων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ωστόσο δεν προχώρησε το οτιδήποτε και ο άλλοτε κόουτς της “Ένωσης” και του τριφυλλιού παραμένει ελεύθερος. Τις τελευταίες ημέρες, έπαιξε ένα σενάριο που ήθελε τον Εβρίτη τεχνικό να έχει ανοιχτή “γραμμή” με τη Σαουδική Αραβία. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, υπήρχε… αλήθεια στην υπόθεση.

Μάλιστα, αυτό το πρότζεκτ που πήγε να στηθεί, συνέβη με τη μεσολάβηση γνωστού Έλληνα ατζέντη, ο οποίος φημίζεται για τα δυνατά “κονέ” που διαθέτει στις αραβικές χώρες έχοντας στο παρελθόν κάνει αρκετά deals που σήκωσαν… σκόνη. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, φαίνεται πως κάτι έλειπε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στην ΑΕΚ ο Ελευθεριάδης

Αμέσως μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της «Ένωσης», ο Νίκος Κωστένογλου επιστρατεύτηκε για να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, προκειμένου να αναλάβει πρώτος προπονητής στους «κιτρινόμαυρους», άφησε κενή τη θέση του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου. Η ΑΕΚ θέλοντας να καλύψει αυτό το κενό αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός έμπειρου προπονητή, του Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sportime», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει στον Έλληνα τεχνικό καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους και μπορεί να συντονίσει το project των ακαδημιών. Ο Ελευθεριάδης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στέλεχος της ΕΠΟ και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν προπονητής της Εθνικής Κ15 ενώ πλέον είναι συντονιστής των τμημάτων Υποδομής των Εθνικών Ομάδων.

Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα τμήματα υποδομών στις Εθνικές. Έχει βρεθεί στις ακαδημίες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments