Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (18/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (18/9/19).

Κριός

Αισθανθείτε ελεύθεροι να ονειροπολήσετε σήμερα. Τα άστρα λένε ότι ακόμη και αν κάνετε όσα λιγότερα μπορείτε, θα μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας όσο ακριβώς χρειάζεστε. Και στο μεταξύ, οι σκέψεις και τα όνειρά σας υποδεικνύουν μερικά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Ταύρος

Κάποιος/α φίλος/η που είναι αδέσμευτος/η όπως εσείς είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος. Δείτε μαζί τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο ή βγείτε και κάντε γνωριμίες σε ένα καφέ ή σε μια γκαλερί. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε μια παρέα για να γελάσετε με τις περιπέτειες σας – και μπορεί να προσέξουν κάτι που εσείς δεν θα δείτε.

Δίδυμοι

Πριν πατήσετε αποστολή σε αυτό το τρυφερό e-mail, ίσως να θέλετε να ρίξετε άλλη μια ματιά. Τα άστρα λένε ότι η επικοινωνία είναι κάπως αβέβαιη σήμερα και αν περιμένετε λίγο ακόμη, θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα.

Καρκίνος

Η βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους με τα ερωτικά τους είναι ανεκτίμητη τώρα. Ίσως οφείλεται στον τρόπο που μπορείτε να δείτε τις παρούσες συνθήκες υπό το πρίσμα της γενικής τους φιλοσοφίας για τη ζωή (και τον έρωτα).

Λέων

Μελετάτε το διαδικτυακό προφίλ κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Ή αναλογίζεστε τη συνολική εμπειρία σας με κάποιον/α σε πραγματικό χρόνο. Αν είστε ακόμη διστακτικοί, ακούστε την εσωτερική σας φωνή.

Παρθένος

Μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να μην εξελίσσεται με τον ρυθμό που επιθυμείτε, αλλά θέλετε πραγματικά να πιέσετε τα πράγματα; Δώστε της λίγο χρόνο ακόμη. Επιτρέψετε της να εξελιχθεί. Κάντε λίγη προεργασία.

Ζυγός

Η φράση που ταιριάζει περισσότερο στην ερωτική σας ζωή τώρα; «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». Φροντίστε να υπενθυμίζετε καθημερινά στον εαυτό σας ότι έχετε χιλιάδες επιλογές και αν κάνετε υπομονή θα ανταμειφθείτε.

Σκορπιός

Όλα σας τα ταλέντα – τόσο τα κρυφά όσο και αυτά που είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα – διεγείρονται από τα άστρα σήμερα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε σίγουρα μια υπολογίσιμη δύναμη!

Τοξότης

Αν δεν κοιμηθήκατε καλά, τότε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε είναι ένας καλός υπνάκος. Οπότε είστε χαλαροί και το απολαμβάνετε. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ελευθερία σας για όσο ακόμη μπορείτε!

Αιγόκερως

Είστε σε απόλυτη αρμονία με τον κόσμο γύρω σας σήμερα (αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό) και δεν αποκλείεται μια ερωτική σύνδεση. Έχετε μια γοητεία που κάνει τους άλλους να θέλουν να σας πλησιάσουν, να σας δουν και να σας ακούσουν.

Υδροχόος

Αφιερώστε λίγο χρόνο μόνο σε εσάς και κάντε ο,τιδήποτε σας ευχαριστεί και σας αναζωογονεί. Είτε αυτό είναι να χαλαρώσετε στον καναπέ με ένα καλό βιβλίο ή να τρέξετε μαραθώνιο (ή και τα δύο) να είστε βέβαιοι ότι η ψυχική σας κατάσταση θα σας ευγνωμονεί.

Ιχθύες

Ελάτε, κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας σήμερα! Σίγουρα το αξίζετε και τα άστρα λένε ότι η φροντίδα που θα δώσετε στον εαυτό σας σήμερα θα έχει υπέροχα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εξωφρενικό. Έστω και κάτι απλό θα κάνει τη δουλειά του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments