Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Τετάρτης (18/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Τετάρτης (18/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Τετάρτη (18/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Τετάρτη (18/9/19).

Κριός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με τις μελλοντικές σας επιθυμίες. Αν σπάσετε τους στόχους σας σε μικρότερα κομμάτια, θα είναι πιο εύκολο να τους κατακτήσετε.

Ταύρος

Αν η συμπεριφορά του/της αγαπημένου/ης σας φαίνεται παράταιρη για μια συγκεκριμένη κατάσταση, συζητήστε το μαζί του/της. Μπορεί οι προσδοκίες σας να διαφέρουν και εκείνοι να μην θεωρούν ότι κάνουν κάτι λάθος.

Δίδυμοι

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε εντελώς διαφορετικές απόψεις πάνω σε κάποιο θέμα. Σήμερα, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την δική τους οπτική γωνία. Μπορεί να μην αλλάξετε την γνώμη σας αλλά σίγουρα θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος

Όταν μπαίνουν στη μέση τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Προσεγγίστε πιο εγκεφαλικά μια κατάσταση που θα προκύψει με τον/τη σύντροφό σας σήμερα και θα βρείτε εύκολα μια λύση.

Λέων

Αν η πρώτη σας προσπάθεια να κάνετε κάτι δεν ευοδωθεί σήμερα, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να είναι σε θέση να σας προσφέρουν έναν διαφορετικό τρόπο για να δείτε τα πράγματα.

Παρθένος

Αλλάξτε τον τρόπο που συνήθως κάνετε κάτι και επηρεάζει την κοινή σας ζωή με τον/τη σύντροφό σας. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Ζυγός

Μια ξαφνική γνώση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον/τη σύντροφό σας. Μόλις αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα, θα εκπλαγείτε από το πώς όλα θα μπουν στη θέση τους.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την παρόρμηση να αλλάξετε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Ακόμη και κάποιες μικρές αλλαγές στο χώρο σας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Πάρτε ιδέες από τον/την αγαπημένο/η σας ή κάντε τους έκπληξη με τις αλλαγές που θα κάνετε.

Τοξότης

Σήμερα να είστε ανοιχτόμυαλοι σε καινούργιες ιδέες. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας κάνει μια πρόταση που θα σας φανεί περίεργη αρχικά αλλά μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Μπορεί να πρόκειται για κάτι πραγματικά καλό.

Αιγόκερως

Ακόμη και αν τα πράγματα πάνε μια χαρά στη σχέση σας, υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι δραστικό αλλά με μικρές αλλαγές εδώ και εκεί θα κρατήσετε τα πράγματα μεταξύ σας ενδιαφέροντα.

Υδροχόος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί από τις ιδέες που θα τους παρουσιάσετε. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε αλλά έχετε σημαντική επίδραση στους άλλους και αντλούν έμπνευση από εσάς.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε καθώς το μυαλό σας είναι γεμάτο με διάφορες ιδέες για τη σχέση σας. Προσπαθήστε να διαλέξετε ένα-δυο πράγματα για να ασχοληθείτε και αφήστε τα υπόλοιπα για κάποια άλλη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments