Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: “Παίζει” ακόμη το σενάριο μεταγραφής του

Βασίλης Μπάρκας: “Παίζει” ακόμη το σενάριο μεταγραφής του
Βασίλης Μπάρκας: Το όνομα του Έλληνα τερματοφύλακα ακούγεται ολοένα και περισσότερο στα ρεπορτάζ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Ιανουάριο.

Βασίλης Μπάρκας: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αποτελεί έναν εκ των πιο σταθερών Ελλήνων παικτών τις τελευταίες σεζόν και βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας της «Ένωσης», ενώ έχει πάρει φανέλα βασικού και στην Εθνική ομάδα. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, όπως είναι λογικό, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, που αναζητούν τερματοφύλακα. Βέβαια, ο ίδιος παρά τις «σειρήνες» παρέμεινε στην ΑΕΚ μετά και τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», δεν θα θεωρηθεί απίθανο αν γίνει κίνηση από κάποια ομάδα τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πολλούς μνηστήρες, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, και το πρότζεκτ της μεταγραφής του σε ένα κλαμπ του εξωτερικού αποτελεί δέλεαρ για πολλούς.

Ίλια Ίβιτς: Προσπάθειες για να μπει η ΑΕΚ στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο»

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται για την καλύτερη δυνατή σύσταση της ΑΕΚ στην αγορά. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Ίλια Ίβιτς πέρα από τα θέματα του ρόστερ της ομάδας, προσπαθεί να «βάλει» η ομάδα στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει αυτή τη στιγμή αρκετές υποθέσεις να τον απασχολούν, είτε πρόκειται για αγορές, είτε για ανανεώσεις συμβολαίων ή πωλήσεις παικτών σε υψηλή τιμή. Για να καταφέρει όμως να πουλάει παίκτες σε υψηλές τιμές, σχετίζεται άμεσα με το «δίκτυο», όπου επιχειρεί να εισέλθει δυναμικά η ομάδα, με την παρουσία μεγάλων ξένων μάνατζερ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται στοιχεία, όπως οι κατάλληλες διασυνδέσεις, είτε σε επίπεδο ομάδων είτε σε επίπεδο ατζέντηδων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να πουλά παίκτες στις αγορές σε ακριβή τιμή και με υψηλή συχνότητα, αγοράζοντας παράλληλα από το πάνω ράφι, με σκοπό να δημιουργήσει υπεραξίες. Ο Σέρβος έχει επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι, ώστε στο μέλλον να έρθουν συμφωνίες που, αφενός θα φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, αφετέρου θα μεγαλώσουν το όνομα της ομάδας στην αγορά. Το αποτέλεσμα θα είναι να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικοί και ο Ίβιτς ελπίζει να πετύχει στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments