Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: “Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό και τους εαυτούς μας”

Γιώργος Δώνης: “Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό και τους εαυτούς μας”
Γιώργος Δώνης: Άστραψε και βρόντηξε στο Κορωπί ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος τα έψαλε στους παίκτες του.

Γιώργος Δώνης: Εξακολουθεί να παραμένει βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από την ήττα με 4-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η ήττα και η κακή εμφάνιση του τριφυλλιού προστέθηκε σε εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και την ισοπαλία με τη Λαμία. Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, μην έχοντας κάνει ακόμη νίκη, τοποθετημένος στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πράσινοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αλλάξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατάσταση.

Και σε τέτοιες περιπτώσεις, έρχονται και τα… γκάζια, όπως έπραξε χθες, Τετάρτη, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε σε έντονο τόνο προς τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή.

Ο Περέα μπαίνει μέσα και παίζει με την ψυχή του. Δείχνει πώς πρέπει να παίζει όποιος φορά αυτή τη φανέλα», ανέφερε περιμένοντας την αντίδρασή τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Στις επόμενες προπονήσεις ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να έχει διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες, για κατ’ ιδίαν παρατηρήσεις. Ένα θέμα που προβληματίζει τον ίδιο και τους συνεργάτες του είναι και τα αδικαιολόγητα νεύρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του παίρνοντας πολλές κάρτες, όπως για παράδειγμα ο Μακέντα που φλέρταρε με την αποβολή στο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments