Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ: Θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Μπαρτ Σένκεφελντ: Θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του ντέρμπι
Μπαρτ Σένκεφελντ: Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να ετοιμάζει τον Ολλανδό στόπερ για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Ο Ολλανδός στόπερ βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Λόγω του χαμηλού επίπεδου ετοιμότητάς του, ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων στο Κορωπί, δίχως να έχει λάβει ακόμη λεπτά συμμετοχής σε επίσημο ματς, παρά στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί. Ωστόσο, το ντεμπούτο του στο τριφύλλι δεν αργεί και “παίζει” να τον δούμε για πρώτη φορά -επισήμως- εν δράσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη Sportday, η χρησιμοποίηση του Σένκεφελντ στο ματς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ως σκέψη στο μυαλό του Γιώργου Δώνη. Οι πράσινοι θεωρούν πως με τη δύναμη και την ταχύτητά του θα βοηθήσει, ώστε να διορθωθούν έστω αν μέρει τα κακώς κείμενα στην ανασταλτική λειτουργία.

Με δεδομένο, άλλωστε, ότι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας δεν έχουν αρχίσει με καλή απόδοση τη σεζόν, ενώ ο Νούνες είχε ένα κακό ματς με τον ΟΦΗ, οι πιθανότητες για τον Σένκεφελντ αυξάνονται, πιστεύοντας πως θα είναι μια σημαντική λύση, για να αντιμετωπιστούν οι επιθετικοί του Ολυμπιακού. Ακόμη κι αν δεν τον ξεκινήσει βασικό, βέβαια, ο Δώνης φαίνεται πως σίγουρα θα τον έχει στην αποστολή, ώστε να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Μπουζούκης για Εθνική

Μπορεί τη φετινή σεζόν να μην έχει πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης που είχε στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα στοιχεία που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Μπουζούκης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και άργησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να παίξει ως βασικός μόνο στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός πως, για την ώρα, ο Μπουζούκης έχει «παρασυρθεί» στη μέτρια (έως κακή) εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, ωστόσο δεν παύει να απασχολεί τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει «τσεκάρει» τον Μπουζούκη και έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του τριφυλλιού. Γι’ αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον καλέσει στην επόμενη αποστολή της Εθνικής Ανδρών, για το ματς με την Ιταλία. Αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξουν ανακατατάξεις και στην Εθνική Ελπίδων, στην οποία ο μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα έχει θέση βασικού. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Μπουζούκης κληθεί στην Ανδρών, τότε τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Φοίβος Μπότος της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments