Πολιτική

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Πολιτική “θύελλα” για το σχόλιο του περί “φθηνού νερού”

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Πολιτική “θύελλα” για το σχόλιο του περί “φθηνού νερού”
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η φράση του βουλευτή της ΝΔ περί «φθηνού νερού» προκάλεσε... πόλεμο στο πολιτικό σκηνικό.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση που έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου «για το «απαράδεκτα φθηνό νερό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής. Ο ίδιος συμμετείχε στην Επιτροπή και τόνισε πως το νερό είναι «δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό». και πως η σπατάλη του είναι εξωφρενική.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα». Διευκρινίζοντας μάλιστα ο ίδιος, έπειτα από ερώτηση, επέμεινε στα λεγόμενά του περί «τιμολόγησης του ύδατος», λέγοντας ότι η σημερινή τιμή του νερού δεν αποτρέπει από τη μη ορθολογική χρήση του.

Τον «αδειάζει» για το σχόλιο του η κυβέρνηση –

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου βλέποντας να πληθαίνουν οι αντιδράσεις εναντίον του Μπάμπη Παπαδημητρίου, σπευσαν να σχολιάσουν το κατά πόσο υπάρχει θέμα αύξησης των τιμολογίων του νερού. Η τοποθέτηση… σαφής: Ότι «δεν υπάρχει απολύτως κανένα τέτοιο θέμα».

Από τη μεριά του, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηλιτεύσει την θέση αυτή που εξέφρασε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και να συνδέσει το ζήτημα με τις τελευταίες εξελίξεις στο ηλεκτρικό ρεύμα. «Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει πως «μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό” και σχολιάζει ότι “παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις». «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας», υπογραμμίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments