Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Πλήρωσε 1 εκατομμύριο λίρες στην Μάντσεστερ Σίτι για κατασκοπεία (pic)

Λίβερπουλ: Πλήρωσε 1 εκατομμύριο λίρες στην Μάντσεστερ Σίτι για κατασκοπεία (pic)
Λίβερπουλ: Ένα μεγάλο σκάνδαλο έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Times. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι δύο από τις ομάδες που κινούνται πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Premier League τα τελευταία χρόνια. Αρκετές είναι οι φορές που η πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Πρωταθλήτρια Αγγλία ενδιαφέρονταν για τους ίδιους ποδοσφαιριστές και μάχονταν για το ποια θα τους αποκτήσει. Το γεγονός αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Όπως αποκαλύπτουν οι Times, έπειτα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι Κόκκινοι είχαν “χακάρει” το σύστημα scouting των Σίτιζενς. Έτσι “έκλεβαν” στοιχεία για τα παιχνίδια των Πολιτών και το κυριότερο reports από τους σκάουτερ της ομάδας του Μάντστεστερ σε όλο τον κόσμο για παίκτες που έχουν παρακολουθήσει κι αποτελούν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Η Λίβερπουλ κατέβαλε 1 εκατομμύριο λίρες στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο εμπιστευτικός διακανονισμός πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, ότανη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από έρευνα εμπειρογνωμόνων ηλεκτρονικής κατασκοπείας, αποκάλυψε ότι τα ίχνη οδηγούσαν σε τρεις υπαλλήλους της Λίβερπουλ.

Από τα τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται, δύο ήταν πρώην εργαζόμενοι στην Μάντσεστερ Σίτι, ανάμεσά τους και ο Μάικλ Έντουαρντς, πλέον αθλητικός διευθυντής στους «κόκκινους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments