Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Συγκινητικό πανό στο ΟΑΚΑ για Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Συγκινητικό πανό στο ΟΑΚΑ για Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανάρτησαν ένα πανό με ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Η συγκίνηση δεν λείπει στο ΟΑΚΑ, καθώς στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του δεύτερου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος“, έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη στιγμή. Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου ανέβηκε στον ουρανό του κλειστού, με πάνω από 15,000 κόσμου να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του τριφυλλιού και αδελφού του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, στην εξέδρα αναρτήθηκε και ένα πανό, το οποίο περιγράφει επ’ ακριβώς το πως νιώθουν οι φίλοι της ομάδας, μετά τις απώλειες των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγαν από τη ζωή, αφήνοντας τεράστια αθλητική και κοινωνική κληρονομιά «Πάντα στο τριφύλλι ήσασταν πιστοί, Παύλο και Θανάση μας λείπετε πολύ», ανέφερε το μήνυμα του πανό.

Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Στον ουρανό του ΟΑΚΑ υψώθηκε το λάβαρο με το πρόσωπο του ιστορικού διοικητικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, το οποίο θα πάρει θέσει δίπλα σε αυτό του αδερφού του Παύλου. Οι «πράσινοι» τίμησαν μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο, τη μνήμη του ιστορικού παράγοντα, με το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων να… σείεται από τα χειροκροτήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments