Ελλάδα

Σέρρες: Ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ από το σπίτι 56χρονης

Σέρρες: Ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ από το σπίτι 56χρονης
Σέρρες: 41χρονη κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων αξίας 1.000 ευρώ από το σπίτι 56χρονης γυναίκας.

Σέρρες: Οι Αρχές συνέλαβαν 41χρονη γυναίκα, με την κατηγορία κλοπής κοσμημάτων αξίας 1.000 ευρώ από οικία 56χρονης στην περιοχή των Σερρών. Σύμφωνα με τις Αρχές, η εν λόγω γυναίκα δρούσε μαζί με συνεργό και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας από την οικία της, όπως καταγγέλλει η παθούσα. Το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος της 41χρονης. Για κλοπή κοσμημάτων από οικία σε περιοχή των Σερρών κατηγορείται 41χρονη.

Στην Έδεσσα, οι Αρχές συνέλαβαν 39χρονο άνδρα, ο οποίος είχε επιδοθεί σε διαρρήξεις καταστημάτων της πόλης. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος έδρασε μεταξύ της 26ης Αυγούστου μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου. Διάστημα στο οποίο είχε καταφέρει να διαρρήξει τρεις επιχειρήσεις, αποσπώντας ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα προϊόντα αξίας 700 ευρώ.

Θύμα απάτης 44χρονος στην Χαλκιδική

Θύμα απάτης με δήθεν πώληση αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου έπεσε 44χρονος από περιοχή της Χαλκιδικής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, 32χρονος Έλληνας υπήκοος και 32χρονη αλλοδαπή δημοσίευσαν ηλεκτρονική αγγελία για πώληση οχήματος και στη συνέχεια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, εξαπάτησαν τον 44χρονο υποψήφιο αγοραστή.

Το θύμα πείστηκε να τους καταθέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον των δύο δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments