Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (22/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (22/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (22/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (22/9/19).

  • Κριός

Σήμερα το πιθανότερο είναι ότι θα σηκωθείτε από το κρεβάτι νιώθοντας υπέροχα για τον εαυτό σας και έχοντας μια νέα έμπνευση στο μυαλό σας. Το ραντεβού που έχετε προγραμματίσει για σήμερα εξελίσσεται τέλεια. Αργότερα, καλό θα ήταν να αφήσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Ρίξτε μια ματιά στα e-mail σας ή μιλήστε στο τηλέφωνο με κάποιον φίλο σας.

  • Ταύρος

Δεν μπορείτε να πιέσετε τον έρωτα – ή έστω έτσι λένε. Αλλά τώρα η ενέργειά σας παίρνει τα πάνω της με πολύ θετικό τρόπο. Αυξήστε τις προσπάθειές σας για να γνωρίσετε καινούργια άτομα είτε διαδικτυακά είτε προσωπικά.

  • Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί μπείτε στο διαδίκτυο ή πιάστε το τηλέφωνο: Είτε για να μοιραστείτε τις τελευταίες σας ερωτικές περιπέτειες με κάποιον φίλο είτε για να κάνετε μια συζήτηση με το τελευταίο σας φλερτ. Το σίγουρο είναι ότι έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Αργότερα, οι γραμμές επικοινωνίας δεν θα είναι τόσο ανοικτές.

  • Καρκίνος

Σήμερα το πρωί αναβάλλετε οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας για τα ερωτικά σας (και τα οικογενειακά σας) ζητήματα. Θα έχετε την τάση να αντιδράτε βιαστικά, όπως και να αλλάζετε διαρκώς άποψη. Αργότερα μέσα στη μέρα, οι ικανότητές σας στην πειθώ βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό.

  • Λέων

Ουσιαστικά τα πάντα είναι υπέροχα στην αρχή της σημερινής μέρας. Και όταν περνάτε τόσο καλά, είναι εύκολο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Πείτε ένα «γεια»! Αργότερα θα χρειαστείτε λίγη περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.

  • Παρθένος

Αν έχετε θέσει κάποιο στόχο στην ερωτική σας ζωή, αυτή είναι η ευκαιρία σας να τον οραματιστείτε ξανά. Προσοχή: Για αυτή τη διαδικασία μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Αισθάνεστε έτοιμοι για αυτό;

  • Ζυγός

Ο έρωτας είναι γεμάτος αντιθέσεις, τώρα περισσότερο από ποτέ. Μπορείτε να δείτε σοβαρά τις καταστάσεις που αφορούν τον έρωτα και συγχρόνως να κρατήσετε το κλίμα χαλαρό; Μην πιέζετε τον εαυτό σας – και κανέναν άλλον ή άλλη.

  • Σκορπιός

Οι ήδη ισχυρές παθιασμένες δυνάμεις σας, ενισχύονται ακόμη περισσότερο σήμερα. Για να τις χρησιμοποιήσετε συνετά, θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα. Μην κάνετε τυχαίες κινήσεις τώρα.

  • Τοξότης

Χρειάζεστε μια διέξοδο από την καθημερινότητά σας, οπότε σήμερα βγείτε εκεί έξω και δοκιμάστε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα, αν τα άστρα έχουν κάτι να πουν πάνω σε αυτό. Πρέπει όμως και εσείς να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να το κάνετε να συμβεί.

  • Αιγόκερως

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, σκέφτεστε τη δουλειά. Οπότε δείτε νωρίς το πρωί τα e-mails σας… Γιατί αργότερα μέσα στη μέρα θα προκύψουν μερικές ευκαιρίες που δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά. Οι πιθανότητες να ερωτευτείτε ενισχύονται.

  • Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ανακαλύψεις. Λίγη επιπλέον εξερεύνηση θα κάνει τη διαφορά στο ποιον/α θα γνωρίσετε και τι θα μάθετε τόσο για αυτόν/αυτήν όσο και για τον εαυτό σας. Προχωρήστε – κάντε τους την ερώτηση που έχετε στο μυαλό σας.

  • Ιχθύες

Στην αρχή της σημερινής μέρας μπορεί να θέλετε να ονειροπολήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, να έχετε το νου σας για μηνύματα από τον εσώτερο εαυτό σας. Αργότερα ευνοούνται ιδιαίτερα η τρυφερότητα, η διαίσθηση και ο έρωτας φυσικά. Αισθανθείτε την αγάπη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments