Αθλητισμός

Ουέιντ Μπόλντγουιν: “Ζορίζει” η κατάσταση για τον Αμερικανό στον Ολυμπιακό

Ουέιντ Μπόλντγουιν: “Ζορίζει” η κατάσταση για τον Αμερικανό στον Ολυμπιακό
Ουέιντ Μπόλντγουιν: Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται υπ' ατμόν στον Ολυμπιακό και το «Γκομέλσκι Καπ» φημολογείται πως είναι η τελευταία ευκαιρία του.

Ουέιντ Μπόλντγουιν: Μόλις μέχρι και πριν από δύο ημέρες, ο Αμερικανός γκαρντ δηλωνόταν ως τραυματίας από τον Ολυμπιακό, με προοπτική απουσίας περί των 10 ημερών από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως ο ίδιος έγινε… καλά και θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή της ομάδας για το «Γκομέλσκι Καπ» που θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα.

Εκεί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι την Ούνικς Καζάν, σ’ ένα σημαντικό τεστ λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», ο Μπόλντγουιν στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν θεωρείται απίθανο πως θα παίζει και για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Αμερικανός πάντως δεν έχει ακόμα… καπαρώσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το τουρνουά της Μόσχας αποτελεί μάλλον την τελευταία ευκαιρία του.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά σε Euroleague και Α2

Πολλοί φίλοι των «ερυθρολεύκων» προσπαθούν να μάθουν το που θα βλέπουν φέτος την αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας απορία λόγω της επιλογής της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα του «Φωτός», τα πράγματα δεν θα αλλάξουν, όσον αφορά τις τρέχουσες τηλεοπτικές συμφωνίες.

Όσον αφορά τη Euroleague, τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν, καθώς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός θα «παίζει» στη συχνότητα της Nova. Τα περισσότερα ερωτήματα αφορούν κυρίως τα ματς της Α2. Σύμφωνα με το «Φως», η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα να μεταδίδει κάποια ματς της επιλογής της, τόσο στην Α2 όσο και στο Κύπελλο.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο εάν η κρατική τηλεόραση ζητήσει τα δικαιώματα των αναμετρήσεων της ομάδας στην Α2 αλλά και το Κύπελλο. Όσο για τον Ολυμπιακό; Εάν η ΚΑΕ θέλει να πουλήσει τα δικαιώματα των αναμετρήσεων σε κανάλι της επιλογής της, θα πρέπει να λάβει πρώτα την άδεια από την ΕΟΚ. Κάτι που ισχύει και για τα δικαιώματα όσον αφορά την προβολή αναμετρήσεων στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments