Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η ώρα των Λοβέρα, Μπενζιά και Σουντανί

Ολυμπιακός: Η ώρα των Λοβέρα, Μπενζιά και Σουντανί
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο στους τρεις ποδοσφαιριστές στα επόμενα παιχνίδια, ευελπιστώντας ότι θα αρπάξουν τις ευκαιρίες τους.

Ολυμπιακός: Το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν πλέον για τους «ερυθρόλευκους», με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσανατολίζεται ήδη στα πλάνα του για την επόμενη ημέρα. Ήδη, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μια τριάδα αγώνων, με Λαμία στο Φάληρο, με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και με Άρη στην Θεσσαλονίκη. Ο κάθε αγώνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δύσκολα ο Ολυμπιακός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και τα ίδια πρόσωπα και στις τρεις αναμετρήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε από σήμερα να καταστρώνει τα πλάνα του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λαμία, η οποία να θυμίσουμε ότι πέρσι άφησε εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό με το διπλό που πήρε στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται αποφασισμένος να αλλάξει αρκετά πράγματα κόντρα στη Λαμία και να χρησιμοποιήσει τους πιο «βασικούς» ποδοσφαιριστές του στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα και Άρη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr», ο Μάξι Λοβέρα, ο Γιασίν Μπενζιά και ο Σουντανί αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, είτε από το ξεκίνημα του ματς με την Λαμία, είτε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως είναι πολύ πιθανό να δούμε και αλλαγές στην τετράδα της άμυνας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Μαρτίνς δεν έχουν να κάνουν με το 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επειδή η ομάδα του εμφανίστηκε να ξεμένει από… βενζίνη. Ούτως ή άλλως αυτό ήταν το πλάνο του, καθώς ο 49χρονος τεχνικός ναι μεν ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι που προηγείται (εν προκειμένω ετοιμαζόταν για τον ΠΑΟ), αλλά πάντοτε έχει στο μυαλό του και τα υπόλοιπα ματς που ακολουθούν, έτσι ώστε να διαχειριστεί αναλόγως το ρόστερ του.

Για παράδειγμα ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Κούτρη, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά και Ραντζέλοβιτς να ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Σ’ εκείνη την αναμέτρηση ο Μαρτίνς άλλαξε τη μισή ενδεκάδα και οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με τη «φωτιά», παίρνοντας μια αρκετά δύσκολη νίκη.

Οπότε, δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με την κόπωση η εικόνα στο ΟΑΚΑ, αλλά με τον τρόπο που προσέγγισαν πνευματικά οι «ερυθρόλευκοι» το παιχνίδι. Η ουσία λοιπόν είναι ότι με την Λαμία αναμένεται να δούμε αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα και είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουν όσοι αγωνιστούν το Σάββατο (28/9) ότι μπορούν να διεκδικήσουν θέση βασικού και τρεις μέρες αργότερα στο Βελιγράδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments