Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Η συνάντηση τετ α τετ Γιώργου Σαββίδη και Θόδωρου Καρυπίδη

ΠΑΟΚ – Άρης: Η συνάντηση τετ α τετ Γιώργου Σαββίδη και Θόδωρου Καρυπίδη
ΠΑΟΚ - Άρης: Γιώργος Σαββίδης και Θοδωρής Καρυπίδης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο, πριν από τον έναρξη του ντέρμπι.

ΠΑΟΚ – Άρης: Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τους «κιτρινόμαυρους», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 στην Τούμπα. Ο Άρης βρέθηκε μια «ανάσα» από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του, αλλά ο Μίσιτς με γκολ στο 97′ έσωσε την παρτίδα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ.

Ένα στιγμιότυπο που συνέβη πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και πέρασε στα ψιλά, καθώς δεν ήταν κάτι που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, ήταν η σύντομη συνάντηση των Γιώργου Σαββίδη και Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ πριν από την έναρξη του αγώνα, παρουσία και του Μάκη Γκαγκάτση, όταν και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες πριν πάρει ο καθένας το δρόμο για τη δική του σουίτα όπου θα παρακολούθησε το ΠΑΟΚ–Άρης.

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι δύο παίκτες που έβλεπαν μαζί το ματς

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Ματίγια θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της χρονιάς για τον Άρη, σκοράροντας στο 88ο λεπτό, αλλά ο Μίσιτς στο 97′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα.

Πρώτα, ο Λέο Μάτος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Σάσα να τον ακολουθεί στο 70ο λεπτό, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πτοήθηκαν και κάθισαν δίπλα δίπλα, κοντά στη φυσούνα, βλέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης, σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο, σύμφωνα με το metrosport.gr

Η φωτογραφία Μάτος και Σάσα

ΠΑΟΚ – Άρης: Τι έγινε μετά το γκολ του Ματίγια

Ο Χαβιέ Ματίγια σκόραρε στην Τούμπα λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών του ματς, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Άρη. Μάλιστα, η ομάδα του Τερζή βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ο Μίσιτς στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 2-2. Το γκολ του Άρη πανηγυρίστηκε από τους παίκτες της ομάδας, αν και υπήρξαν απειλές για ένταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του allaboutaris.gr.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ο Γιώργος Κολτσίδας είπε στους παίκτες του Άρη να αποχωρήσουν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα άνοιξε δεύτερη πλαϊνή πόρτα από τη Θύρα 4, ωστόσο δεν συνέβη το παραμικρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments