Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (23/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (23/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (23/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (23/9/19).

  • Κριός

Δεν είναι εύκολο να καταλάβετε σε τι φάση βρίσκεται η σχέση σας αν το κάνετε μόνοι σας. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να μάθετε, ρωτήστε τον/την αγαπημένο/η σας πώς αισθάνεται. Και μετά αναρωτηθείτε πώς αισθάνεστε εσείς. Στη συνέχεια επεξεργαστείτε όσα μάθατε.

  • Ταύρος

Ο ένας από εσάς έχει όρεξη να κάνει αναδιοργάνωση στα συρτάρια της κουζίνας. Ο άλλος θέλει να κάτσει στον καναπέ και να διαβάζει περιοδικά. Γιατί δεν κάνετε τη μισή μέρα το ένα και μετά το άλλο;

  • Δίδυμοι

Οι σχέσεις δημιουργούν συνήθειες: κάποιες τρυφερές και ευχάριστες – και άλλες όχι και τόσο. Αν αναγνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες από τις τελευταίες στην κοινή σας ζωή, σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές.

  • Καρκίνος

Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που εσείς και ο/η σύντροφός σας μοιραστήκατε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα; Κλείστε την τηλεόραση. Αντ’ αυτού συζητήστε για το τελευταίο βιβλίο που διαβάσατε, σχολιάστε τα τελευταία γεγονότα ή πηγαίνετε σε μία έκθεση τέχνης.

  • Λέων

Ο/Η σύντροφός σας θέλει να του/της δείξετε περισσότερη προσοχή. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μπορείτε να κάνετε πιο ποιοτικό τον χρόνο που περνάτε μαζί τους. Ένα απλό τηλεφώνημα επικεντρωμένο αποκλειστικά στο πώς πέρασαν τη μέρα τους είναι ένα καλό πρώτο βήμα.

  • Παρθένος

Λέτε κάτι επειδή το θέλετε ή επειδή αισθάνεστε ότι πρέπει να το πείτε; Υπάρχει διαφορά ξέρετε. Συνήθως είστε πολύ προσεκτικοί με όσα λέτε. Ειδικά όμως στη συγκεκριμένη κατάσταση θα πρέπει να δείξετε ακόμη περισσότερη προσοχή.

  • Ζυγός

Είστε της άποψης ότι καθόλου νέα ισοδυναμούν με καλά νέα αλλά τώρα θέλετε να μάθετε τι απασχολεί τον/τη σύντροφό σας ολοκληρωτικά. Κάντε το ήρεμα – μην τους βομβαρδίσετε με χιλιάδες ερωτήσεις.

  • Σκορπιός

Το να αντιμετωπίζετε τα πράγματα κατά πρόσωπο μπορεί να είναι κάπως δύσκολο αλλά μακροπρόθεσμα σας γλιτώνει από πολύ χρόνο. Στην παρούσα κατάσταση, αυτή η διαδικασία μπορεί να σας καταβάλλει αλλά για αυτόν τον λόγο έχετε ο ένας τον άλλον.

  • Τοξότης

Το ένστικτο σας τώρα σας λέει να πεισμώσετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα αν αισθάνεστε ότι πατάτε σε μη στέρεο έδαφος, αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφο σας. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε.

  • Αιγόκερως

Αν αποδεχτείτε όσα έχετε τώρα, θα είστε πολύ πιο χαρούμενοι και λιγότερο αγχωμένοι. Ας το παραδεχτούμε: Εσείς και ο/η σύντροφος σας έχετε κάτι υπέροχο μαζί. Ζήστε το παρόν και απολαύστε κάθε στιγμή του.

  • Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους οι καθημερινές σας συνήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε πιο χαλαροί στην ζωή σας. Η οργάνωση είναι σημαντική για να μπορείτε να είστε δημιουργικοί και αποδοτικοί.

  • Ιχθύες

Σας αρέσει να βλέπετε τα θετικά στους ανθρώπους. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην ασχοληθεί με μια νέα προσθήκη στην παρέα σας αλλά εσείς ξέρετε ακριβώς το άτομο με το οποίο θα ταίριαζε. Χρησιμοποιήστε την ευγένεια και τη διακριτικότητά σας και δείτε τι θα συμβεί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments