Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής χτύπησε βοηθό Super League 1 στην Εύβοια!

Ποδοσφαιριστής χτύπησε βοηθό Super League 1 στην Εύβοια!
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο βοηθός Superleague Κωνσταντίνος Κωνστάντιος.

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο βοηθός της Super League 1, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος κλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο να σφυρίξει ως πρώτος διαιτητής την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟ Μιαούλης Φυλλών και ΑΕ Προποντίς, για τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της Εύβοιας.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι μόλις είχαν ισοφαρίσει σε 1-1, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων. Στο σημείο έσπευσε να παρέμβει ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διαπληκτισμός με βαρείς χαρακτηρισμούς με τον προπονητή των γηπεδούχων.

Ο Ευβοιώτης ρέφερι, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος, έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων και ετοιμαζόταν να αποβάλλει και τον προπονητή των γηπεδούχων. Τότε ο , παίκτης της Προποντίδας τον απώθησε, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, κι ακολούθως τον κλώτσησε στο πόδι. Το παιχνίδι όπως ήταν λογικό, διεκόπη.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Προποντίδας είχε ήδη διαφύγει από το γήπεδο, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments