Αθλητισμός

Τόλης Τερζής: Όλα δείχνουν παραμονή του στον Άρη

Τόλης Τερζής: Όλα δείχνουν παραμονή του στον Άρη
Τόλης Τερζής: Ο Έλληνας τεχνικός έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του Άρη.

Τόλης Τερζής: Τον τελευταίο καιρό ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οι άνθρωποι της ομάδας προσανατολίστηκαν στην αγορά της Ισπανίας. Οι “κιτρινόμαυροι” χτύπησαν πολλές πόρτες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και του Γκούτι που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός, ο Άρης είχε στον πάγκο του τον Τολη Τερζή. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα σαν υπηρεσιακός σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του συλλόγου. Ωστόσο στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Τόλης Τερζής: Κερδίζει το στοίχημα

Από τότε που ο Τόλης Τερζής έκατσε στον πάγκο της ομάδας, οι εμφανίσεις των “κιτρινόμαυρων” είναι εξαιρετικές. Αρχικά ο Άρης κέρδισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Πριν λίγες ημέρες, λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ήδη, λίγο μετά από τη λήξη του ντέρμπι με το Δικέφαλο ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, άφησε σαφές δείγμα των προθέσεών του. “Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε με τον Τερζή”, υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής Καρυπίδης και Τόλης Τερζής έχουν λάβει την απόφαση να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον 48χρονο προπονητή από τη Βέροια. Το σκεπτικό έγκειται στο γεγονός ότι στο διάστημα που έχει αναλάβει χρέη προπονητή εκτός από τα καλά αποτελέσματα, υπάρχει και χημεία.Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα βγει ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments