Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης 2-2

ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
ΠΑΟΚ - Άρης: Σε ένα ντέρμπι που είχε τα... πάντα, ο Άρης πήρε δύο φορές το προβάδισμα (4' Ιντέγιε, 88' Ματίγια), αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απαντήσει και στις δύο (6' Μάτος, 97' Μίσιτς).

ΠΑΟΚ – Άρης 2-2: Ντέρμπι για γερά νεύρα διεξήχθη στην Τούμπα, με τον Άρη να απειλεί με σπουδαίο διπλό, αλλά τον ΠΑΟΚ να σώζει την παρτίδα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μίσιτς να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, με τον Μάτος να απαντά δύο λεπτά αργότερα. Το ωραίο σουτ του Ματίγια έβαλε τον Άρη σε θέση οδηγού (88′), αλλά δύο λεπτά πριν από τη λήξη, ο Μίσιτς ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Με παίκτη λιγότερο τελειώσαν οι δύο ομάδες, καθώς ο Μάτος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67′ και ο Σάσα τον ακολούθησε στον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 71′.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Ζαμπά (58’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (15’ Λημνιός), Ακπόμ (70’ Σβιντέρφσκι).

Άρης: Κουέστα (46’ Έμαν), Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Φετφατζίδης (85’ Σόουζα), Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Ιντέγε, Γκάμα (64’ Λάρσον)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments