Αθλητισμός

Τσεχία: Επόπτης εμφανίστηκε μεθυσμένος και έγινε viral

Τσεχία: Επόπτης εμφανίστηκε μεθυσμένος και έγινε viral
Τσεχία: Ένας επόπτης εμφανίστηκε μεθυσμένος σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και έγινε viral.

Τσεχία: Ένας βοηθός διαιτητή πήγε να κάνει το καθήκον του σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Τσεχία, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει viral στο διαδίκτυο μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Αυτό δεν συνέβη επειδή πήρε κάποια λανθασμένη απόφαση μέσα στην αναμέτρηση, αλλά γιατί πριν από το ματς φαίνεται πως είχε πιει… λιγάκι παραπάνω. Φόρεσε τη στολή του, πήρε ανά χείρας το σημαιάκι του και βρέθηκε (ένας θεός ξέρει πώς) στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο ίδιος παραπατούσε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι οπαδοί στην εξέδρα δεν άργησαν να καταλάβουν τι συμβαίνει κι άρχισαν τις φωνές και τα περιπαικτικά σχόλια προς τον μεθυσμένο επόπτη, ο οποίος δεν μπορούσε καν να σταθεί πάνω στη γραμμή του πλαγίου, ούτως βεβαίως και να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα.

Κάποια στιγμή σε μια προσπάθεια να κάνει ένα σπριντ παραπάτησε κι έπεσε με την εξέδρα να φωνάζει για «φάουλ». Δύο άνδρες από την ασφάλεια του γηπέδου τον πλησίασαν προσπαθώντας να τον πείσουν να αποσυρθεί αλλά εκείνος αρνήθηκε πεισματικά να αποχωρήσει, ενώ φώναξαν κοντά τους και τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος τελικά επέτρεψε στον βοηθό να συνεχίσει μολονότι ήταν εμφανές πως δεν ήταν σε θέση να το πράξει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments