Lifestyle

Άλκης Κούρκουλος: «Δεν με ενδιαφέρει τι τηλεθέαση θα κάνει το Λόγω Τιμής” (vid)

Άλκης Κούρκουλος: «Δεν με ενδιαφέρει τι τηλεθέαση θα κάνει το Λόγω Τιμής” (vid)
Άλκης Κούρκουλος: "Όποιος θέλει ας το δει, όποιος δεν θέλει ας μην το δει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Άλκης Κούρκουλος : Το “Λόγω Τιμής” επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στο ΣΚΑΙ, με αρκετούς τηλεθεατές να περίμεναν με μεγάλη αγωνία το νέο επεισόδιο. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς όμως δεν έχει καθόλου άγχος για το πως θα πάει η σειρά ή τι τηλεθέαση θα κάνει. Πρόκειται για τον Άλκη Κούρκουλο.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάνο στη σειρά, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και όταν ρωτήθηκε αν θα περίμενε τα νούμερα τηλεθέασης και εξήγησε πως δεν τον ενδιαφέρουν και όποιος επιθυμεί θα τη δει τη σειρά. Όταν ο δημοσιογράφος επέμενε να τον ρωτάει για τα νούμερα εκνευρίστηκε και ανέβασε τον τόνο της φωνής του αλλά πάντα ευγενικός. «Δεν με ενδιαφέρει αγαπημένε μου! Το είπαμε! Δεν με νοιάζει!».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του:

Σάρωσε η πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής»

Το «Λόγω Τιμής» επέστρεψε με νέα επεισόδια 20 και πλέον χρόνια μετά το φινάλε του στο Mega. Η Ηρώ, ο Μάνος, ο Τσίου και τα άλλα παιδιά επέστρεψαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως ενήλικες πλέον που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Στο πρώτο επεισόδιο κυριάρχησε η νοσταλγία αφού δεν ήταν λίγα τα flashback των ηρώων όπου προβλήθηκαν σκηνές από τα επεισόδια του Mega.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» σημείωσε 25,2% στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος έφτασε το 30,2% στο γενικό σύνολο. Φυσικά ήταν πάνω από τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα.

Τα νούμερα της πρεμιέρας είναι εξόχως εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι σειρές αποκτούν δυναμική μετά από 2-3 επεισόδια. Φαίνεται όμως ότι το κοινό αδημονούσε να δει τα νέα επεισόδια. Μένει να δούμε αν η σειρά θα κρατήσει το κοινό της και στα επόμενα επεισόδια. Σημειώνεται ότι το “Λόγω Τιμής” θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments