Ελλάδα

Μητροπολίτης Αργολίδας: Η γιόγκα και οι πιλάτες δεν είναι γυμναστική, αλλά λατρευτική πράξη

Μητροπολίτης Αργολίδας: Η γιόγκα και οι πιλάτες δεν είναι γυμναστική, αλλά λατρευτική πράξη
Μητροπολίτης Αργολίδας: «Όπως εμείς όταν κάνουμε στην εκκλησία μετάνοιες, εκδηλώνουμε μία λατρεία προς το θεό. Το ίδιο είναι και αυτό» αναφέρει σε δηλώσεις του.

Μητροπολίτης Αργολίδας: Η γιόγκα και οι πιλάτες δεν είναι γυμναστική, τονίζει με δηλώσεις του στο anagnostis.org, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, μετά την έκταση που έχει λάβει η προγραμματισμένη  εκδήλωση για την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη στο Άργος, με θέμα «Επικίνδυνες μόδες – Γιόγκα, Διαλογισμός, πιλάτες, εναλλακτικές πρακτικές».

Ο Μητροπολίτης καλεί και όσους διαφωνούν στην εκδήλωση για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις. Τονίζει ότι: «Όπως εμείς όταν κάνουμε στην εκκλησία μετάνοιες, είτε μικρές, είτε βαθιές δεν το κάνουμε για λόγους γυμναστικής. Εκδηλώνουμε μία λατρεία προς το θεό. Το ίδιο είναι και αυτό. Και αυτό θέλουμε να εξηγήσουμε».

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Αργολίδας:

«Είναι μία εκδήλωση για να ενημερωθούν οι άνθρωποι γύρω από αυτά τα θέματα, για τα οποία δυστυχώς έχουμε πολύ μεγάλη άγνοια. Βέβαια εγώ έχω εκπλαγεί με την τόση αντίδραση. Όποιος έχει αντίρρηση ας έρθει να ακούσει την άλλη άποψη και ας πει τις δικές του διαφωνίες. Πάντως για την εκκλησία δεν είναι τωρινό το θέμα. Χρόνια μιλάμε γι΄ αυτά τα θέματα, έχουμε βγάλει και φυλλάδια και έχουν γίνει συνέδρια και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Έχουν άγνοια γύρω από αυτά τα θέματα και κάνουμε αυτή την εκδήλωση για να ενημερωθούν. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει αυτό που θέλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments