Ελλάδα

Αποκλειστικό video: Χωρίς ρεύμα το ΚΑΤ από χθες τα μεσάνυχτα (pics&vid)

Αποκλειστικό video: Χωρίς ρεύμα το ΚΑΤ από χθες τα μεσάνυχτα (pics&vid)
Χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένει το νοσοκομείο ΚΑΤ από το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Χωρίς ρεύμα παραμένει το νοσοκομείο ΚΑΤ από το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από σοβαρή βλάβη στα συστήματα ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων από εχθές το βράδυ το νοσοκομείο λειτουργεί με γεννήτριες.

Το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τεθούν σε λειτουργία οι γεννήτριες. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, το Νοσοκομείο υπολειτουργεί, ενώ αναβάλλονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις.

“Το πρόβλημα διαπιστώθηκε ότι είναι εσωτερικό και οφείλεται σε βλάβη του διακόπτη ο οποίος στοιχίζει περίπου 8.000 ευρώ. Αποκαθίσταται η βλάβη και το μεσημέρι θα επανέλθει η λειτουργία του Νοσοκομείου. Η υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου ΚΑΤ όπως και των άλλων Νοσοκομείων οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι έχει “τεράστιες ευθύνες”, ο διοικητής του νοσοκομείου ΚΑΤ, ο οποίος δεν προσήλθε στο νοσοκομείο, όταν προέκυψε το πρόβλημα.

Δείτε φωτογραφίες και αποκλειστικό βίντεο από το ΚΑΤ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments