Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (25/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (25/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (25/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (25/9/19).

Κριός

Τα συναισθήματα μπορούν να θολώνουν την κρίση ακόμη και τις καλύτερες εποχές… γι’ αυτό είναι σοφό να προσπαθήσεις να δεις λογικά, μια ερωτική σου υπόθεση. Για να πάρεις μια απόφαση, πρέπει να δεις ρεαλιστικά μία κατάσταση…. και ο περιορισμός της ανυπομονησίας σου μπορεί να είναι θετικός, αν σου προσφέρει περισσότερες επιλογές για να εξετάσεις. Αν παραμείνεις ήρεμη και σκέφτεσαι λογικά, θα κάνει αυτό που συνήθως φαίνεται δύσκολο…. πολύ πιο εύκολο τώρα.

Ταύρος

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο να είσαι επιφυλακτική… από καχύποπτη! Και αν αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερες ερωτήσεις απ’ ότι οι απαντήσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις ερωτήσεις για να γεμίσεις τα κενά σου. Δε θα είναι κάθε απάντηση που θα λάβεις ευπρόσδεκτη, αλλά θα σε ενημερώσει για το τι συμβαίνει με τον εραστή σου. Κι αυτό είναι κάτι που το προτιμάς ιδιαίτερα!

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει κανένα κακό στον απολογισμό των ρομαντικών συνθηκών της σχέσης σου, και στην εκτίμηση των όσων βλέπεις. Αν αισθάνεσαι άνετα με την πορεία της, τότε μια σύντομη περίοδος αντανάκλασης θα είναι χρήσιμη, αν σου υπενθυμίζει πως η κατεύθυνση που επέλεξες, είναι σωστή. Ωστόσο, αν νιώσεις πως είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις, τότε αυτή είναι η στιγμή, για να σκεφτείς ειλικρινά. Η ερωτική σου ζωή, είναι μόνο δική σου και μπορείς να κάνεις τους ελιγμούς που χρειάζεσαι – και οποιαδήποτε δεύτερη επιλογή….δεν είναι αποδεκτή.

Καρκίνος

Παρόλο που θα μπορούσες να καλωσορίσεις μια αλλαγή δυναμικής μέσα στη σχέση σου, ίσως νιώσεις πως υπάρχουν πολλά που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο άβολα, παρά άνετα, με όσα αλλάζουν. Αυτό θα σε κάνει να θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και θα σε ενθαρρύνει να δείξεις ακεραιότητα, για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση της σχέσης σου. Θα υπάρχουν σαφείς γραμμές, σχετικά με τα όσα είσαι έτοιμη να συζητήσεις. Οτιδήποτε όμως σε κάνει να νιώθεις άβολα, δε χρειάζεται να το δεχτείς απρόθυμα.

Λέων

Παρόλο που έχεις δίκιο να πιστεύεις, ότι αυτό που δίνεις σε μια ερωτική σχέση, αυτό και θα πάρεις τελικά…. ίσως είναι απαραίτητο να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια αν παραλείψεις με κάποιον τρόπο τον εαυτό σου. Ίσως ανησυχείς, πως αν σταματήσεις να προσπαθείς τόσο όσο έχεις συνηθίσει, τότε κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα σταματήσει να κινείται. Υποχώρησε λίγο – και προσπάθησε να πιστέψεις στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο.

Παρθένος

Αυτά που λες και προορίζονται για καλό, μπορεί να μη ληφθούν από το ταίρι σου ανάλογα. Παρόλο που θέλεις να είσαι χρήσιμη και υποστηρικτική, θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα μια μικρή υπόθεση, κλιμακώνεται και εντείνεται. Το να συμβουλεύεις τον αγαπημένο σου είναι ένα πράγμα, αλλά το να τον πιέζεις να δεχτεί την άποψή σου, ενισχύει μόνο τις άμυνές του. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο!

Ζυγός

Η πίεση, ακόμη και αν είναι μεταμφιεσμένη, είναι ακόμα πίεση. Παρόλο που ενδέχεται να παρερμηνεύσεις το αίτημα του εραστή σου, σαν πιο επείγον ή απαιτητικό απ’ αυτό, διατηρείς το δικαίωμα να απαντήσεις με τέτοιο τρόπο, που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες σου. Αν ό,τι σου ζητηθεί δεν σου «κάθεται καλά», τότε μίλα. Το να μη πεις τίποτα ή ν’ αποφεύγεις το πρόβλημα, θα ενθαρρύνει το ταίρι σου, να συνεχίσει περαιτέρω. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος σου, μιλώντας ανοιχτά και ειλικρινά.

Σκορπιός

Αυτά που σου λέει ο αγαπημένος σου και μπορεί να δημιουργούν σκόπιμα μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, μπορεί να είναι η πηγή της απογοήτευσής σου. Μην προσπαθήσεις να παίξεις το παιγνίδι του εραστή σου. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να γνωρίζεις…. ή πιστεύεις ότι πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά, τότε η καλύτερη στιγμή, είναι τώρα.

Τοξότης

Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι ότι κάτι αλλάζει στη σχέση σου, αλλά θα μπορούσε να είναι λάθος να πιστεύεις ότι η διαδικασία που θα ολοκληρωθεί, θα είναι βραχύβια. Ό, τι εκδηλώνεται ή εκτυλίσσεται, μπορεί να δείξει πολλά υποσχόμενα σημάδια, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται πολλά περισσότερα για να προχωρήσει. Κάτι που υπόσχεται χαρά, απαιτεί υπομονή από την πλευρά σου, για να συνεχίσει να κερδίζει δυναμική. Θα αξίζει η αναμονή? Απολύτως!

Αιγόκερως

Η απογοήτευση μπορεί να γίνει αισθητή…. και πιθανόν με περισσότερους από έναν τρόπους! Και αφορούν αυτή τη στιγμή τα ερωτικά σου. Μπορείς να σκεφτείς ότι μπορείς ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία ή να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζονται με απάθεια και αντίσταση, από την πλευρά του αγαπημένου σου. Αν η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδό σου, τότε ή θα δημιουργήσεις κάποια απόσταση ή θα προχωρήσεις σ’ ένα άλλο θέμα, έως ότου ο αγαπημένος σου να νιώσει άνετα, με την αντιμετώπιση του θέματος.

Υδροχόος

Η παρόρμηση να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, θα ενταθεί αυτή τη φορά, αλλά μην διστάσεις να μιλήσεις αυθεντικά στον εραστή σου, ακόμα και αν αυτό φέρει ένταση ή επιπλοκές. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τα πεις όλα μονομιάς και με πάθος. Εστίασε, σε ό,τι γνωρίζεις πως σε κάνει να νιώθεις παθιασμένη…και ξεκίνα από ‘κει. Δεν θα υπάρχει τίποτα στημένο στο μήνυμά σου…. και γνωρίζοντας ότι εννοείς κάθε λέξη που λες, θα εξασφαλίσει ότι το αντικείμενο του πόθου σου θ’ ακούσει, με τον τρόπο που έχεις ανάγκη.

Ιχθύες

Η καλοσύνη και η συμπόνια, είναι ιδιότητες που τις έχεις πλουσιοπάροχες, αλλά είναι σημαντικό να τις δείξεις έντονα, τώρα. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις μια ευρύτερη προοπτική στη σχέση σου, και να βρεις έναν τρόπο να κινηθεί κάτι που έχει κολλήσει, προς τα εμπρός! Έχεις τον παθιασμένο σκοπό σου…κι ο εραστής σου, έχει το δικό του. Ωστόσο, συνδυάζοντάς τες με τον αλτρουισμό του, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν κοινό στόχο και να ζήσετε μια συγκίνηση, για κάτι που θα καταφέρετε μαζί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments