Αθλητισμός

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο επόμενος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο επόμενος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό
Ανδρέας Αθανασακόπουλος: O νεαρός ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει τον Χρήστο Σέχου και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης, έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για το ταλέντο του και ως εκ τούτου σκέφτονται να προχωρήσουν άμεσα το θέμα του, “δένοντάς” τον με νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τη “SportDay”, οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον νεαρό χαφ και σύντομα θα γίνει επαφή ώστε να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσής του, όπως συνέβη με τον Χρήστο Σέχου.

Ο Αθανασακόπουλος, άλλωστε, έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σέχου, όπως και με τους Δημήτρη Σερπέζη και Γιώργο Βαγιαννίδη. Από την τριάδα αυτή, σύμφωνα με τη SportDay, ο ποδοσφαιριστής με τον οποίον εντοπίζονται ως τώρα δυσκολίες είναι ο Βαγιαννίδης. Τον επόμενο καιρό, πάντως, ελπίζουν στο «τριφύλλι» να τα βρουν με τον 17χρονο μέσο, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του για την επόμενη 3ετία.

Η τετράδα που επιστρέφει στις προπονήσεις

Το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Την ίδια ώρα είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν κάποιοι εξ αυτών δεν μπόρεσαν να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Το συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών έκανε ατομική προπόνηση, ωστόσο αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Ο λόγος για τους Μουνιέ, Τζανδάρη, Οικονόμου και Αρμενάκα, που πλέον θα γυμνάζονται ξεχωριστά, αλλά θα τεθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι για τον Έλληνα τεχνικό και τα πλάνα του. Όπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και οι παίκτες δεν βρήκαν ομάδα, πρέπει να προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments