Πολιτική

Απίστευτη ανάρτηση η Νοτοπούλου μετά το “τσέο”

Απίστευτη ανάρτηση η Νοτοπούλου μετά το “τσέο”
Η Κατερίνα Νοτοπούλου αντιμετώπισε με χιούμορ και με διάθεση για αυτοσαρκασμό τα σχόλια για το «τσέο» και... σύστησε στο κοινό κι άλλες ορολογίες για μια εταιρεία.

Τα αγγλικά που χρησιμοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, όταν θέλησε να περιγράψει σε τηλεοπτική εκπομπή τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τhomas Cook σε χθεσινή (25/9) εκπομπή προκάλεσαν… χαμό στα social media. Η ίδια αντί να αποκαλέσει τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της εταιρείας «ΣΕΟ» , τον είπε «ΤΣΕΟ». Όπως είναι λογικό, το twitter πήρε «φωτιά» από χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν τη λάθος διατύπωση, άλλοι με χιουμοριστικό τρόπο και άλλοι επικριτικά.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, πάντως, μια ημέρα μετά το σχόλιο της είχε διάθεση για αυτοσαρκασμό. Με tweet της παραδέχθηκε ότι γέλασε αρκετά με τα σχόλια και μάλιστα παρέθεσε πλήρη ορολογία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον «τσίφο» (CFO) και τον «τσόο» (COO). Πρόκειται για «ορολογία» που «υιοθετεί» από ένα από τα χιλιάδες σχόλια που αναρτήθηκαν μετά το δικό της «τσέο». Παράλληλα, η ίδια επιμένει πως το θέμα δεν είναι το λάθος που έκανε, αλλά η ελλιπής προετοιμασία για την υπόθεση της χρεοκοπίας της Thomas Cook από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς.

Δείτε την ορολογία που παρέθεσε στο Twitter της η Κατερίνα Νοτοπούλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments