Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Δεν θα εγκατέλειπε εύκολα τον ΠΑΟΚ

Άμπελ Φερέιρα: Δεν θα εγκατέλειπε εύκολα τον ΠΑΟΚ
Άμπελ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα άφηνε εύκολα τον ΠΑΟΚ, παρά την πρόταση που είχε από την πατρίδα του.

Άμπελ Φερέιρα: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Live Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε… τόσο εύκολα την Τούμπα. Το συμβόλαιό του είναι κλειστό τριετές με αποδοχές 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, την ώρα που η Σπόρτινγκ δεν του προσέφερε ούτε τα μισά χρήματα ετησίως. Έτσι, ακόμη κι αν ήταν δυσαρεστημένος στον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει, δύσκολα θα μπορούσε να φύγει. Πόσο μάλλον τώρα που ο Φερέιρα πιστεύει στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει ζητήσει χρόνο μερικών μηνών για να φανούν τα πρώτα δυνατά αποτελέσματα.

“Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ”

Ήρθε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από τη Μπράγκα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να τον πιστεύει αρκετά, πληρώνοντας μέχρι και το ποσό της ρήτρας του ώστε να τον αποδεσμεύσει από την Πορτογαλία και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι ως τώρα τα ιδανικά, με τον ΠΑΟΚ να μην συνεχίζει στην Ευρώπη, ωστόσο στον σύλλογο πιστεύουν ακόμη το πρότζεκτ του Φερέιρα, διατηρώντας τον στις τάξεις τους, ακόμη κι αν η πρόταση της Σπόρτινγκ ήταν άκρως δελεαστική.

Οι Πορτογάλοι είχαν τον Άμπελ Φερέιρα ψηλά στη λίστα τους, καθώς αναζητούν τον διάδοχο του Μάρσελ Κάιζερ στον πάγκο τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport, ο ατζέντης του Φερέιρα, Ούγκο Καχούντα, μετέφερε στη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και τον 40χρονο προπονητή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ. Η πρώτη πρόταση ήταν χαμηλή, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και απορρίφθηκε.

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και στον ατζέντη του πως δεν έχει καμία διάθεση αποχώρησης από την Τούμπα και δήλωσε πλήρως αφοσιωμένος στο πλάνο του. Στο οικονομικό για τον Πορτογάλο, η Σπόρτινγκ δεν έδινε ούτε τα μισά από τα 2 εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή στους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments